"Gazda Marko kad govori svi ima da ćute"
"Gazda Marko kad govori svi ima da ćute"

Zaklela se zemlja raju da se Red Bulove tajne saznaju

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.16. | 11:58

Red Bul gasi požar između Karlosa Sajnca i Maksa Ferstapena degradacijom Danila Kvjata

Gazda Marko kad govori svi ima da ćuteZa rokade, i „prekomade“ iz Red Bula u Toro Roso i obrnuto nije zaslužna isključivo bahatost Danil Kvjata! Njegov duel sa Sebastijanom Fetelom, samo je vrh ledenog brega, ili sitan povod koji obično veoma dobro posluži da se nekome objavi rat! Pravi razlog je svađa u Toro Rosu između Karlosa Sajnca i Maksa Ferstapena.

„Nismo sebi smeli da dozvolimo „luksuz“, da nam u obe ekipe tinjaju neki nerešeni problemi. Zato smo se odlučili da skinemo pritisak sa Maksa i Karlosa, ali i da Kvjata oslobodimo neprijatnosti koje ga povezuju sa opstruktivnim potezima u duelima sa Ferarijevim vozačem“, rekao je Helmut Marko, rukovodeće lice Red Bula, odnosno direktor koji seče sve u vezi personalnih problema u obe sestrinske ekipe.

Izabrane vesti

On je takođe, u razgovoru koga prenosi nemački Motorsport Total, rekao da Kvjat, ne zaslužuje degradaciju, ali da su neminovnost ovakvih poteza ekipe izazvali brojni viši ciljevi. Marko na taj način pokušava da skine sa sebe odgovornost, i pokaže kako nema ništa lično protiv Kvjata, na koga je besan ceo Ferari, ali i dobar deo navijača Red Bula.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Action Images)


tagovi

Red BulFormula 1Danil Kvjat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara