""
""

Zaza pregovara sa Špancima

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.12.16. | 15:31

Italijan po svoj prilici napušta London u januaru

Valensija je otvorila pregovore sa menadžerima Italijana Simonea Zaze koji se nije proslavio ove jeseni na pozajmici u Vest Hemu, javljaju španski mediji.

Izabrane vesti

Čekićari su pozajmili reprezentativca Azura u avgustu ove godine za inicijalnih 5.000.000 evra, ali prema dogvoru biće u obavezi da ga otkupe ako odigra 14 utakmica za ovaj klub. Ukupan transfer prema ranijem dogovoru trebalo je da iznosi 21.000.000 evra, a Zaza se trenutno nalazi na samo tri utakmice od ispunjenja ovog uslova.  

Uprkos svemu, Italijan nije bio u timu Vest Hema na poslednja dva meča, a današnji As u svom izdanju donosi informaciju da čelnici londonskog tima ne žele više da ga forsiraju, kako bi izbegli ispunjenje kvote odigranih utakmica mogli da ga se ratosiljaju u januaru.

Madridski list piše da je Valensija spremno dočekala ove informacije iz Engleske i da su u klubu sa Mestalje uvereni da napadač Sasuola ne bi rekao ne, predlogu da se preseli u njihove redove. Na kraju krajeva, tu je na klupi i njegov zemljak Čezare Prandeli.

Upravo je iskusni Italijan najveći zagovornik angažovanja 25-godišnjeg napadača koji treba da pojača konkurenciju u poprilično oslabljenom špicu  Slepih miševa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaTransferiŠpanijaSimone ZazaPrimeraPremijer ligaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara