"Stevan Mojsilović ispred klupe Spartaka"
"Stevan Mojsilović ispred klupe Spartaka"

Žestok odgovor Partizanu iz Subotice: Sledeći put kad zatražite nepostojeće penale, setite se šta je radio Jojić (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.15. | 11:23

Jedno je sigurno - u srpskom fudbalu nema mira

Stevan Mojsilović ispred klupe Spartaka

To već postaje praksa. Začudili bismo se da ijedno kolo Superlige prođe bez međusobnih i(li) pojedinačnih optužbi klubova na račun sudija. U minuloj rundi u centru pažnje bio je Petar Piper, koji je na utakmici Partizan - Spartak dosudio diskutabilan jedanaesterac za Subotičane i izazvao niz kritika u Humskoj ulici.

Izabrane vesti

Tvrdnje potpredsednika Milorada Vučelića da se protiv ekipe Zorana Milinkovića olako sude penali, crno-beli su potkrepili stavom na zvaničnom sajtu, okačivši snimke tri sporne situacije iz meča igranog u subotu veče, od kojih za dve uveravaju da su prekršaji nad njihovim igračima (Sašom Lukićem i Nikolom Trujićem) te da je arbitar iz Čačka trebalo da pokaže na belu tačku. Za koju, smatraju na Topčiderskom brdu, nije bilo elemenata prilikom starta Fabrisija Dornelasa nad Srđanom Plavšićem.

Jojić se sprema da izvede penal protiv Spartaka 2013.Na takvu pozicioniranost aktuelnog prvaka reagovao je Spartak, koji se na zvaničnom Tviter nalogu obratio crno-belima, podsećajući ih na detalj iz utakmice jesenjeg dela prvenstva 2013/2014 igrane takođe u Humskoj 1, koja je završena pobedom domaćina od 1:0, golom Miloša Jojića iz kaznenog udarca.
Sledeći put kad tražite nepostojeće penale uvežbajte ovaj Jojićev potez“, poruka je iz Subotice, uz napomenu da je na istom nalogu okačen snimak spornog detalja, odnosno da se vidi kako je sadašnji fudbaler Kelna uhvatio loptu u ruke pre nego što je sudija Dejan Dimitrijević pokazao na belu tačku, jer je Andrej Mrkela prethodno igrao rukom.

Rašomonijada se nastavlja...


tagovi

SuperligaSrbijaSpartak Zlatibor vodaFK PartizanMiloš Jojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara