"Bandalovski, Brašanac, Ilić i Jovanović"
"Bandalovski, Brašanac, Ilić i Jovanović"

Žuti virus u Humskoj 1: Četvorici preti suspenzija za derbi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.04.16. | 15:20

Partizan protiv Mladosti bez Alena Stevanovića, trener Ivan Tomić najavljuje promene u startnih 11

Bandalovski, Brašanac, Ilić i JovanovićOgromni problemi za stručni štab Partizana u osvit poslednjeg kola osnovnog dela Superlige. Crno-beli u nedelju od 16 časova dočekuju Mladost i ako pobede zakazaće 151. večiti derbi sa Crvenom zvezdom u prvoj rundi plej-ofa, ali im kvalitet Lučanaca nije toliki problem koliko je opasnost da na Marakanu ne krenu kompletni.

Nad timom iz Humske 1 vise četiri suspenzije, pošto se Saša Ilić, Ivan Bandalovski, Marko Jovanović i Darko Brašanac susočavaju sa rizikom da, ukoliko dobiju žuti karotn u nedelju, propuste treći večiti derbi u sezoni narednog vikenda.

Izabrane vesti

Na sve to, van stroja je i Alen Stevanović, pa će promena u sastavu drugoplasirane ekipe biti više nego obično.
Alen ima problem sa stopalom, bolje je, ali neće igrati“, precizirao je Ivan Tomić, koji dodaje da je svestan  kakva mu opasnot preti od „žutice“. „Imamo problem, dosta igrača bi eventualnim dobijanjem kartona bili suspendovani i to će sigurno uticati na sastav“.

Alen StevanovićPartizan će protiv Mladosti imati priliku da upiše šesti vezani trijumf u prvenstvu.
„Znamo kvalitete gostiju, obratićemo pažnju. Mladost ima iskusnog trenera, više puta je gostovao sa ekipama na Partizanovom stadionu, zna da ih pripremi. U dosta utakmica su bili uskraćeni za rezultate, mogli su bolje da prođu ove sezone. Želimo na svakom, pogotovo našem terenu da pobedimo, uz dobar fudbal. Daleko od toga da mislim da će utakmica da bude lagana i da ćemo da postignemo mnogo golova, ali se nadam da će ona biti odlična najava za ono što nas čeka u plej-ofu“.

Sve kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Partizan - Mladost

Mladost je ispod crte, igraće u plej-autu, a ima u sastavu dvojicu bivših igrača Partizana, levog beka Aleksandra Lazevskog i krilnog vezistu Predraga Luku, koji gore od želje da se dokažu pred navijačima koje poznaju.
Naravno da ćemo obratiti pažnju, ne samo na njih, nego i sve druge igrače Mladosti. Znamo da svi hoće da se nametnu, pokažu da im možda nije pružena prava šansa“.

Tomić je pohvalio igrače koje je preuizeo po završetku jesenjeg dela sezone i još jednom napomenuo da mu je žao što, iz dobro poznatih problema, nije uspeo da ukomponuje tandem Nemanja Mihajlović - Andrija Živković.
Izuzetno mi je žao što niasm uspeo da napravim taj tandem koji bi nam otvorio dosta mogućnosti. Rasteretio bi ovu ekipu, posed lopte bi bio konkretniji. Momci koji su ovde su predani, radni i posvećeni. Nemam šta da im zamerim. Nadam se da se nešto pomera, da se vidi ono što želimo da sprovedemo“, zaključio je trener crno-belih.

Ulaznice za meč Partizan - Mladosti mogu se kupiti u nedelju od deset časova na blagajnama stadiona u Humskoj 1, po ceni od 200 dinara za južnu, a 400 za mesta na zapadnoj i istočnoj tribini.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

žuti kartonSuperligaSrbijaFK PartizanMarko JovanovićIvan TomićIvan BandalovskiDarko BrašanacAlen Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara