""
""

Barsa dobila novog trenera i golmana: Luis Enrike se vratio kući, sa njim stiglo prvo pojačanje iz Borusije

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.05.14. | 21:21

Katalonci objavili da će dosadašnji trener Selte dvogodišnji ugovor potpisati u sredu, Đerar Deulofeu se vraća iz Evertona, a Rafinja Alkantara sa Balaidosa, odlazi dugogodišnja rezerva Pinto

Ovo se i očekivalo. Luis Enrike je novi šef stručnog štaba Barselone, a Mark-Andre Ter Štegen će zameniti Viktora Valdesa na golu, potvrdio je španski klub na svom zvaničnom sajtu. Trener će u sredu u 12 časova potpisati dvogodišnji ugovor sa klubom čije je boje branio kao igrač u periodu od 1996. do 2004. godine.

Blaugrana je posle samo godinu dana raskinula ugovor sa Tatom Martinom zbog loše sezone u kojoj je osvojen samo Superkup Španije.

Izabrane vesti

Barselona je istog dana potpisala novi ugovor sa Mesijem, dobila novog stratega, a i novog golmana. Jedan od najperspektivnijih čuvara mreže sveta Mark-Andre TerŠtegen će se ovog leta preseliti u Kataloniju gde će na mestu prvog golmana tima zameniti Viktora Valdesa.

Sa druge strane, Hoze Manuel Pinto nije potpisao novi ugovor i on će napustiti klub posle šest godina. Barselona je najavila i da će se njeni mladi igrači Đerar Deulofeu i Rafinja Alkantara vratiti sa pozajmica iz Evertona, odnosno Selte.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaRafinja AlkantaraPrimeraMark Andre Ter ŠtegenLuis EnrikeHoze Manuel PintoEvropaĐerar Deulofeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara