""
""

Zvezda bez Antića u Tel Avivu

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 15:16

„Makabi je planski odmarao neke igrače u Pireju“, kaže Dušan Alimpijević

Četiri utakmice u osam dana. U nedelju je pala Cedevita u Pioniru, dva dana kasnije na istom mestu položeno je oružje u sudaru sa Himkijem, sutra je na programu duel sa Makabijem u Tel Avivu, a u ponedeljak gostovanje MZT-u u Skoplju. Naporan ritam za košarkaše Crvene zvezde, a kad se na to dodaju višesedmični problemi sa povredom stopala Pera Antića stručni štab je procenio da iskusni centar ne putuje na susret 19. kola Evrolige.

Što je dodatni problem za sastav Dušana Alimpijevića. Na svu snagu Izraelaca.
Idemo na Makabi bez treninga i bez Pera Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem učešću na meču ćemo odlučiti na dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove koji nas dalje očekuju. Tu su važne utakmice u ABA ligi, a bliži se i Kup koji je već sredinom februara i treba i o tome razmišljati“, istakao je Alimpijević, neposredno pred let za Tel Aviv.

Izabrane vesti

Makabi je sinoć ubedljivo poražen u Pireju, čak 30 razike, ali to ne zavarava crveno-bele.
Makabi igra bolje nego prethodne sezone. Cilj mu je plasman u TOP 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju“, dodao je Alimpijević.

Zvezda jeste izgubila posledva dva evroligaška okršaja (Efes i Himki), ali je u seriji od tri pobede nad Ponosom Izraela.
Očekuje nas još jedna teška utakmica, ovog puta u Tel Avivu na izuzetno „vrućem“ terenu. Posle Olimpijakosa će domaćin sigurno pokazati reakciju. Bori se za TOP 8 i ova utakmica mu je iz tog aspekta veoma važna. Stil igre Makabija je uvek isti, napadački je talentovana ekipa sa fantastičnim indivudalcima. Zbog toga moramo da odigramo čvrsto“, pojasnio je Nemanja Dangubić.

Utakmica Makabi - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 20.05 (Sportklub 1), a kvote Kladionice MOZZART za taj duel pogleajte OVDE.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaEvropaNemanja DangubićPero AntićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara