"Zvezda na treningu u Čatežu"
"Zvezda na treningu u Čatežu"

Zvezda zaslužna za razvoj sportskog turizma u Sloveniji

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.10.17. | 13:45

Crveno-beli privukli i druge fudbalske klubove u Terme Čatež

Zvezda na treningu u Čatežu

Stručni štab Crvene zvezde iskoristio je reprezentativnu pauzu za mini-pripreme pred izazove koji slede, a najveći među njima svakako je dvomeč s Arsenalom u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Baza za pripreme crveno-belih ista je kao prethodnih godina - Terme Čatež u Sloveniji. Saradnja srpskog vicešampiona s ovim kompleksom traje od 2013. godine, a trajaće bar do 2019, po slovu ugovora.

Slovenci priznaju da su napravili pravi poslovni potez kada su pre četiri godine dogovorili saradnju s beogradskim klubom, jednim od najvećih sportskih brendova u ovom delu Evrope.
„Više puta smo rekli da su otkako je sklopljen ugovor s Crvenom zvezdom Terme Čatež počele sistematski da se bave sportskim turizmom. To smo želeli da postignemo i ranije zbog tematike samih Termi, dolazile su nam grupe plivača, kao i drugi sportisti, ali fudbalski turizam smo posebno razvili od kada smo počeli da sarađujemo sa Crvenom zvezdom. U svim ovim godinama mnogo smo naučili i Zvezda nam je sa svojim imenom i brendom dala dodatne reference i klubove koji su baš zbog toga što se vaš klub pripremao ovde rešili da i oni sa nama sklope ugovore“, kaže je Alenka Pogačar, pomoćnica direktora prodaje Termi Čatež.

Zvezda nije doprinela samo razvoju sportskog turizma u ovom delu Slovenije. Koliki je magnet klub s Marakane, najbolje pokazuje i povećan broj gostiju iz Srbije.
„Srbi su oduvek bili naši dragi gosti, veoma su dobri potrošači i umeju da uživaju u svim sadržajima koje nudimo. Oni su navikli i na našu okolinu u Termama Čatež i u Brežicama tako da smo sa Crvenom zvezdom još nadgradili i dodali strukturu gostiju koju nismo imali do sad“, istakla je Alenka Pogačar.

(Foto: crvenazvezdafk.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaTerme Čatež

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara