"Zvezdan Terzić"
"Zvezdan Terzić"

Zvezdan Terzić i Sloba Ilić u klinču: Gde su papiri za Vujakliju?

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.10.16. | 09:28

Sportski žurnal prenosi da je na sednici Izvršnog odbora Superlige došlo do žestokog verbalnog obračuna čelnika Zvezde i Borca

Zvezdan TerzićKolege su morale da reaguju i smiruju strasti. Iako pred početak Izvršnog odbora Zajednice superligaša ništa nije nagoveštavalo da će biti bilo kakvih konflikata. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i kolega iz čačanskog Borca Slobodan Ilić čak su se prijateljski pozdravili, ali se ubrzo raspoloženje na sastanku drastično promenilo.

Kako navodi Sportski žurnal sve je počelo kada je Terzić poručio Iliću da bi trebalo da mu sredi papire za Srđana Vujakliju, koji je još pod ugovorem sa čačanskim superligašem, ali je ovog leta potpisao predugovor sa beogradskim crveno-belima. Ilić je na Terzićevu opasku samo odmahnuo rukom istakavši da ne može to da uradi.

Izabrane vesti

Terziću se to, piše dalje Žurnal, nimalo nije dopalo, pa je uz nekoliko uvreda i pretnji rekao Iliću da mu se ne obraća na taj način našta je usledio oštar odgovor direktora Borca posle čega je umalo došlo i do fizičkog kontakta pred svim članovima Izvršnog odbora Zajednice superligaša. Žurnal navodi da su predstavnici ostalih klubova morali nekoliko puta da smiruju Terzića, ali da je na kraju sve završeno samo na teškim rečima.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrđan VujaklijaSrbijaSlobodan IlićFK Crvena zvezdaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara