""
""

Anvar el Gazi i Milan - blizu je! Galijanijeve pregovaračke sposobnosti su presudne

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.16. | 11:50

Rosoneri na pragu velikog pojačanja...

Luiz Adrijano gotovo sigurno ide, stiže - Anvar el Gazi!

Izabrane vesti

Milanski Sport Medijaset javlja da je Milan na pragu vrhunskog pojačanja koje bi u perspektivi moglo višestruko da se isplati Rosonerima u budućnosti. A ključ transfera drži mag za takve poslove - Adrijano Galijani. Upravo njegove pregovaračke sposobnosti mogle bi da budu presudne u nameri da se Ajaks predomisli i za manji novac pusti jednog od najboljih igrača. 

Naime, Kopljanici su nedavno tražili deset miliona u kešu, ali je Galijani smislio način kako da omekša Franka de Bura. Milan bi reprezentativca Holandije mogao da dobije za 7.600.000 evra, ali će u posao biti uključeni i određeni bonusi na ime odigranih partija u crveno-crnom dresu. Igraču se nudi četvorogodišnji ugovor vredan 2.000.000 evra po sezoni, ali će na papiru biti takođe ispisani i razni bonusi, na osnovu plasmana Milana i eventualnog plasmana u evropska takmičenja. 

Milan s velikom pažnjom ulazi u ovu priču, jer bi Ajaks vrlo lako mogao da odbije ponudu i okrene leđa, ali situacija se u ovom momentu razvija u pozitivnom smeru.

I to se sve dešava u trenutku kada je Milan praktično već pristao da Alesija Ćerćija pošalje na medicinske preglede u Đenovu, dok užurbano pokušava da reši i problem koji je nastao sa Stefanom el Šaravijem, kojeg svi žele na pozajmicu, dok su Rosoneri raspoloženi za prodaju, ali za cenu ne manju od 14.000.000 evra.

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AMilanItalijaHolandijaEvropaEredivizijaAnvar El GaziAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara