""
""

Bajern naciljao desnog beka, čeka se samo Lamova odluka

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.01.17. | 11:38

Benfika već dovela zamenu za Nelsona Semeda, transfer na vidiku...

U Bajernu sve rade planski, dugo i pažljivo biraju i procenjuju pojačanja. I izgleda da su posle jednog takvog procesa odlučili ko će u budućnosti dejstvovati po desnoj strani terena, kada Filip Lam završi karijeru.

Kako piše portugalski O'Žogo odluka je pala na 23-godišnjeg Nelsona Semeda iz Benfike. Ovaj momak nije igrao u prošlosezonskim okršajima dva kluba u Ligi šampiona, ali u Minhenu su očigledno jako dobro upućeni u njegove kvalitete i žele da ga angažuju. Na verodostojunosti ovoj priči daje činjenica da je Benfika, svesna da će teško zadržati talentovanog beka, već pazarila zamenu. Na Luž se ove zime vratio Pedro Pereira, 18-godišnjak koji je 2015. otišao u Sampdoriju. On je stigao za 2.500.000 evra, plus Filip Đuričić.

Izabrane vesti

U prilog O'Žogovom pisanju idu i sve češće spekulacije oko toga da li će se Filip Lam povući možda već idućeg leta i sesti u fotelju sportskog direktora. Takva mogućnost i te kako postoji, iako 33-godišnji defanzivac ima ugovor do 2018. Takođe, ne treba zaboraviti da je Rafinji 31 godina i da je Bajernu zaista preko potreban mladi desni bek koji će lagano biti uvođen u mašineriju.    

Ipak, bez obzira na sve to, realnije je očekivati da se posao realizuje na leto, kada Lam definitivno bude saopštio svoju odluku upravi Bajerna. Što opet ne znači da Semedo neće biti kaparisan već ovog januara...      

(foto: Action Images)


tagovi

PrimeiraPortugalNemackaEvropaBundesligaBenfikaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara