Brajton ozvaničio treće pojačanje: Ako bude kao Gros...

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 15:31

Trljaće zadovoljno ruke na Ameksu...

Ubrzano radi Brajton na fudbalskoj pijaci i priprema ekipu za debitantsku evropsku sezonu. Do zvaničnog početka prelaznog roka ima još dve nedelje, a na Ameks stadion već su stigla tri ozbiljna pojačanja. Posle Žoaa Pedra (21) iz Votforda i veterana Džejmsa Milnera (37) iz Liverpula, među Galebove je sleteo i Mahmud Daud (27), doskorašnji vezista Borusije iz Dortmunda.

Povremeni nemački reprezentativac, poreklom Sirijac, poslednjih šest godina proveo je na Vestfalenu. Borusija ga je dovela iz Menhengladbaha, gde je ovaj pružao najbolje partije u karijeri. Nikada u potpunosti nije realizovao potencijal koji je imao.

Izabrane vesti

Veruju ipak u Brajtonu da bi mogli još jednom da pogode u centar kada su u pitanju pojačanja iz Bundeslige. U leto 2017. iz Ingolštata su pazarili tada malo poznatog Paskala Grosa i od njega učinili jednog od najproduktivnijih vezista Premijer lige.

Iskusni Nemac je samo tokom protekle sezone imao učinak od 10 golova i 10 asistencija...

Daud se dosta mučio poslednjih godina u Dortmundu. Nije imao sigurno mesto u startnih 11, povrede su bile maltene redovna pojava i Borusija je rešila da ga pusti da ode bez obeštećenja.

Brajton nije morao da plati ni za Milnera, ali zato je dobro zavukao ruku u kasu za Žoaa Pedra, kog je Votfordu platio blizu 35.000.000 evra.

Podsećanja radi, za Dauda su interesovanje pokazivali još Lester i Njukasl.


tagovi

Mahmud DaudLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara