Dortmund sprema novi ugovor za Favra

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 13:45

Vacke je, izgleda, zadovoljan...

Vest koju danas donosi ugledni nemački list Kiker neće se dopasti najvećem broju navijača Borusije iz Dortmunda: Lusijan Favr u januaru započinje pregovore oko novog ugovora!

Iskusnom švajcarskom stručnjaku saradnja sa Milionerima ističe u junu iduće godine. Mnogi su pomislili da će to biti kraj jedne ne tako uspešne ere za klub sa Vestfalena, ali očito da u upravi imaju drukčije mišljenje. Mada nije osvojio nijedan važan trofej, niti je uspeo da Borusiju kvalitativno približi Bajernu, Favr izgleda i dalje ima poverenje Hansa Joakima Vackea. Dva druga mesta u Bundesligi i dva plasmana u osminu finala učinak su stručnjaka koji je poznat po dobrom radu sa mladim fudbalerima. Pod njegovom palicom Dortmund je lansirao nekoliko supertalenata (Sančo je svakako najveći biser kluba i zlatna koka od koje se očekuje najmanje 100.000.000 profita), ali kako su navijači ocenili da se klub polako pretvara u razvojni, punih godinu dana govori se o tome da bi Favra trebalo da nasledi čovek koji ume da osvaja trofeje.

Izabrane vesti

Dortmund je dobio samo dve od poslednjih pet utakmica u Bundesligi i ponovo zaostaje za Bajernom. Razlika nije velika, međutim ni igra ove sezone ne obećava da Milioneri mogu u ravnopravnu trku sa Bavarcima. Sve to Vacke je izgleda spreman da prenebregne i zadrži iskusnog stručnjaka na klupi.

Očekuje se da će razgovori o novom ugovoru početi krajem januara.


tagovi

Lusijan Favr

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara