undefined
undefined

Fantazzi predlozzi: Njukaslovi napadači su u modi

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.11.22. | 08:07

Evo nekoliko predloga pred početak 15. kola Premijer lige...

Bio je Erling Haland pod znakom pitanja proteklog vikenda i na kraju nije zaigrao protiv Lestera. Međutim, ni nedelju dana kasnije situacija se nije značajno promenila. Pep Gvardiola je na jučerašnjoj konferenciji rekao da se norveški napadač oseća znatno bolje, ali da će odluku doneti danas. Mngo fantazzi stručnjaci veruju da će Haland meč sa Fulamom početi na klupi, a kako su u 15. kolu na programu dva derbija, vredi rizikovati sa niskobudžetnim igračima kada je u pitanju kapitenska traka. A među takvima fudbaleri Njukasla su sve popularniji.

KOMPLETNU PONUDU U MOZZART KLADIONICI POGLEDAJTE OVDE

Izabrane vesti

Robert Sančez (4,6m) – Gostovanje Vulverhemptonu ideana je prilika za španskog čuvara mreže da po peti put u sezoni sačuva mrežu. Vukovi su najneefikasniji tim prvenstva, a konkretno na Molinou postigli su samo tri gola na šest mečeva.

Diogo Dalot (4,8m) – Magnet za bonus poene. Pet puta je Mančester junajted sačuvao mrežu u Premijer ligi ove sezone, četiri puta je Dalot zbog toga nagrađen sa tri dodatna boda. Popravio je i igru na protivničkoj polovini, već je saigračima stvorio 20 šansi i u tom parametru je treći među defanzivcima u Premijer ligi.

Konor Koudi (5,1m) – Jedino Arsenal, Mančester Siti i Njukasl imaju čvršću odbranu od Evertona. Kada govorimo o mečevima kod kuće – nema je niko (izjednačene sa Junajtedom i Brajtonom). Karamele su primile samo četiri gola na šest mečeva pred svojim navijačima. Konkretno Konor Koudi lider je po broju fantazi bodova u timu Evertona pošto je osim “klin šitova“ pokazao da može da doprinese i u napadu (po gol i asistencija).

Fil Foden (8,5m) – U uvodnih deset rundi bio je jedan od najproduktivnijih veznih fudbalera u Fantaziju, ali ga je Pep Gvardiola u poslednje dve utakmice ostavio na klupi. Na Ostrvu prognoziraju da će se ovog vikenda vratiti u startnu postavu. Na poslednje dve prvenstvene utakmice koje je počeo na Etihadu doneo je 30 poena, a Fulam koji ovog vikenda stiže u Mančester primio je makar dva gola na prethodnih pet gostovanja.

Fil Foden: 1,60 – 6.5 – 2,19

Leandro Trosar (6,9m) – Još jedan gol nedostaje belgijskom fudbaleru da izjednači najbolji učinak u Premijer ligi za jednu sezonu. Trosar briljira u poslednjih mesec dana, od dolaska Roberta De Zerbija postigao je pet od osam golova ekipe. U istom periodu uputio je 19 udaraca unutar šesnaesterca, više od bilo kojeg drugog veznog fudbalera u šampionatu.

Leonardo Trosar: 1,40 – 6.5 – 2,70

Markus Rašford (6,7m) – Golom protiv Vest Hema u prošlom kolu već je izjednačio učinak iz prošle sezone (četiri gola, dve asistencije). Pride je još tri puta tresao mreže u Ligi Evrope. Lako ulazi u šanse, u poslednje četiri prvenstve utakmice saigrači su mu namestili pet stopostotnih (nijedan vezni nije ih dobio više u tom periodu) i samo je pitanje kada će proraditi.

Markus Rašford: 1,35 – 6,5 – 2,90

Migel Almiron (5,7m) - Cena mu raste vrtoglavo, ali s pravom! Paragvajac igra u životnoj formi, samo u oktobru je na šest mečeva doneo 57 bodova, skoro deset u proseku! Ne čuva se za Katar (Paragvaj se nije plasirao) kao možda neki drugi igrači, nema ni konkurenciju na krilu (Alan Sen Maksiman do prošlog kola bio povređen) i sa velikom dozom samopouzdanja odlazi na Sent Meriz po osmi prvenstveni gol u sezoni.

Migel Almiron: 1,30 – 5.5 – 3,20

Kalum Vilson (7,5m) – Tri gola i dve asistencije u poslednja dva kola dovela su do toga da blizu milion fantazi menadžera “kupi“ Vilsona u prethodnih nedelju dana. Englez briljira u odsustvu Aleksandera Isaka, već je na devet utakmica postigao šest pogodaka i upisao dve asistencije, a naredni rival biće mu Sautempton koji je ove sezone samo jednom sačuvao mrežu u Premijer ligi.

Kalum Vilson: 1,60 – 5.5 – 2,19


tagovi

FANTAZZI FUDBALMOZZART FANTAZZIFantasy Fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara