Fantazzi predlozzi: Vratio se Deki! Velika dilema – Haland ili Salah?

Vreme čitanja: 4min | sub. 12.11.22. | 07:10

Nekoliko predloga pred početak 16. runde Premijer lige

Došli smo do kraja prvog dela sezone u Premijer ligi… Još ovonedeljna, 16. runda i onda mesec dana pauze od najkvalitetnije lige na svetu. Zato, da ne dužimo, već da se odmah bacimo na predloge kako bismo se u velikom stilu "oprostili" od Fantazija. Tradicija Mohameda Salaha protiv Sautemptona te zastrašujuć učinak Erlinga Halanda na Etihadu nikako ne olakšavaju izbor kapitena, mada raduje povratak Dejana Kuluševskog kojeg vredi uzeti u razmatranje usled odsustva Heung-min Sona.

- KOMPLETNU PONUDU U MOZZART KLADIONICI POGLEDAJTE OVDE -

Izabrane vesti

Aron Ramsdejl (4,9m) – Golman Arsenala je uz Edersona i Nika Poupa najviše puta od starta sezone sačuvao mrežu u Premijer ligi (6). Protiv Foresta i Čelsija vezao je Ramsdejl dva "klin šita", a ove subote mogao bi i treći, s obzirom na to da gostuje Vulverhemptonu, najneefikasnijem timu u šampionatu.

Neko Vilijams (4,1m) – Notingem Forest ne odiše defanzivnom sigurnošću, mrežu je sačuvao samo tri puta od starta Premijer lige, ali ono na šta ovog vikenda ciljamo jesu problemi koje Kristal Palas ima sa efikasnošću u poslednje vreme. Ako računamo i meč Liga kupa odigran sredinom nedelje, Orlovi nisu postigli gol na četiri od pet poslednjih utakmica.

Kiran Tripije (5,9m) – Daleko najbolji defanzivac prvog dela sezone, makar kada je reč o Fantaziju. Tripije je do sada isporučio 89 bodova, 20 više od prvog pratioca Žoaa Kansela! Donosio je dvocifren broj poena u prethodna dva kola, a kako je Čelsi defanzivno ranjiv i pride se u ofanzivi poprilično muči u poslednje vreme, postoji odlična šansa da desni bek Njukasla nastavi istim tempom.

Ibrahima Konate (4,8m) – Francuski defanzivac se polako vraća u startnu postavu posle povrede. Odigrao je svih 90 minuta protiv Napolija i Totenhema, odmarao protiv Derbija u sredu te bi danas ponovo trebalo da se nađe u timu. Sautempton na poslednjih šest gostovanja Enfildu nije postigao gol, plus u Liverpul stiže sa novim trenerom, a Konate je prošle sezone pokazao da ume da bude opasan po protivnički gol kod prekida.

Mohamed Salah (12,7m) – U prošlom kolu protiv Totenhema doneo je 15 poena, više nego na bilo kojoj prethodnoj utakmici ove sezone. Gostovanje Sautemptona idealna je prilika da Egipćanin već ove nedelje sruši ovosezonski rekord. Sveci mu tradicionalno leže, protiv njih na Enfildu u proseku beleži po 10,3 poena što je podatak koji ga uključuje u debatu o kapitenskoj traci u 16. rundi.

MOHAMED SALAH: 2,03 – 6,5 – 1,70

Dejan Kuluševski (8,0m) – Deki se vratio! Nakon jednomesečnog odsustva, Šveđanin je u prošlom kolu zaigrao u poslednjih dvadesetak minuta utakmice sa Liverpulom i odmah upisao asistenciju. Kako Sona neće biti protiv Lidsa, upravo će Kuluševski imati obavezu da razigrava Harija Kejna i stvara mu prilike, što protiv ekipe koja je primila devet golova na poslednje četiri utakmice u Premijer ligi ne bi trebalo da bude problem. Popularnog Dekija poseduje tek 4,1 odsto menadžera pa bi mogao da napravi solidnu razliku u vašu korist.

HARI KEJN: 1,90 – 5,5 – 1,80

Markus Rašford (6,7m) – Engleski napadač postepeno postaje jednod od moćnijih Junajtedovih oružja. Jedna od najvećih pretnji po protivnika svakako. Rašford je u prethodne četiri runde uputio 10 udaraca unutar šesnaesterca, duplo više od bilo kojeg saigrača u istom periodu. Fulam ima problema u defanzivi, primio je makar dva gola na 10 od 14 tutakmica od starta sezone zbog čega se čini kao lak plen za Rašforda.

Kaoru Mitoma (4,9m) – Jedan od igrača koji je od dolaska Roberta De Zerbija pronašao put do startne postave. U prethodna dva kola upisao je po gol i asistenciju, sredinom nedelje tresao mrežu Arsenala u Liga kupu pa bi sa cenom od svega 4,9 i kao poprilično nepopularan "pik" (poseduje ga tek 0,2 odsto Fantazi menadžera) mogao da napravi razliku protiv probuđene, ali i dalje ranjive Aston Vile (primila gol na šest od poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima).

Erling Haland (12,2m) – Odmarao je Norvežanin u kup utakmici sredinom nedelje protiv Čelsija što značajno povećava njegove šanse da se danas vrati u startnu postavu posle dve prvenstvene utakmice u kojima je odigrao ukupno 27 minuta. Brentford je na poslednja tri gostovanja primio 11 golova, a Haland kod kuće beleži gol na svakih 39,3 minuta u Premijer ligi…

ERLING HALAND: 2,19 – 6,5 – 1,60

Darvin Nunjez (8,9m) – Nije Urugvajac do sada uspeo da opravda cenu od 8,9m. Mada, imajući u vidu da učestvuje u postizanju gola na svakih 95 minuta u svim takmičenjima, ne može se reći ni da Nunjez ima mršav učinak. Protiv Sautemptona bi mogao da ga popravi, jer Sveci na Enfildu uglavnom prolaze dosta loše. Na poslednjih pet gostovanja Liverpulu primili su čak 16 golova!


tagovi

FANTAZZI FUDBALMOZZART FANTAZZIFantasy Fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara