Humanitarni tiket u podne: Ivan Pavlović tipuje za lečenje Danijela Spasića

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.08.23. | 11:21

Tim menadžer Ekonomca očekuje 3+ tip iz Marselja

Naš današnji gost Ivan Pavlović, tim mendadžer je jednog od najtrofejnijih futsal timova u zemlji. Za više od dve decenije postojanja, KMF Ekonomac je postao najtrofejniji futsal klub na ovim prostorima, sa osvojenih 11 titula šampiona Srbije i pet nacionalnih Kup takmičenja. 

Njegovom odlukom tipovanje je namenjeno za lečenje Danijela Spasića, kome je dijagnostifikovana policistična bolest bubrega. Danijel želi da lečenje nastavi na klinici u Belorusiji na kojoj je moguće uraditi transplantaciju bubrega ali su mu za to neophodna značajna finansijska sredstva koja nije u mogućnosti samostalno da obezbedi pa mu je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje. Sredstva su mu potrebna za specijalističke preglede, transplantaciju bubrega, kao i za troškove puta i smeštaja u toku lečenja.

Izabrane vesti

Krećemo od kombinacije 1&3+ sa meča MOLDE – KLAKSVIK. Na prvom susretu (2:1) za Klaksvik. Elem, bio je Molde na toj utakimici domninantniji tim, ali mu se prosto nije dalo da terensku inicijativu pretvori u pobedu. Očekujemo od Moldea svakako mnogo više na ovom susretu.

Sa meča ARIS LIMASOL – RAKOV očekujemo dolazak GG3+ igre. Poljaci su prvi meč dobili sa 2:1, a Aris je počasni pogodak postigao u 89. minutu. Dakle, bila je ovo jedna od onih utakmica s aktivnim rezultatom pred revanš, na šta dodajemo da je Aris na pomenutom susretu imao blagu terensku inicijativu, ali da je imao tek jedan šut u okvir gola.

Na utakmici DINAMO ZAGREB – AEK, potrebno je da prođe tip 1+I&1+II. Prva utakmica je otkazana zbog nemilih scena koje su priredili navijači Dinama, i tom prilikom života lišili jednog navijača AEK-a. Biće ovo jedna jako tvrda utakmica, nabijena nabojem zbog pomenutih događaja. Uz to napominjemo da je AEK bio jako dobar na pripremama, te da je Dinamo rutinski u kvalifikacijama pred ovaj susret eliminisao Astanu.

Uz 3+ tip pratimo meč GALATASARAJ – OLIMPIJA. Očekivano, posve očekivano. Ljubljanski fudbaleri jednostavno nisu ekipa za Ligu šampiona, slično ko naš TSC. Tek kada izađu na megdan pravoj evropskoj eliti vidi se gde su i šta su. Mogli su Slovenci i gore da prođu od 0:2... Galata sada treba samo da dovrši posao.

Za kraj, tu je 3+ igra s meča MARSELJ - PANATINAIKOS. Marselj ovog leta možda jeste spiskao blizu 70.000.000 evra, dovodio fudbalere poput Pjera Emerika Obamejana i Žofrija Kondogbije, ali novopečeni trener Marselino još nije uspeo da ukopi novajlije, te se francuskom klubu nakon prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, mesto u plej-ofu ozbiljno ljulja. Gostovao je Olimpik Panatinaikosu, a Atinu napustio sa golom zaostatka, uputivši samo jedan udarac ka golu Zelenih - 1:0.

Zahvaljujemo se Ivanu Pavloviću na trudu, a KMF Ekonomcu želimo puno sreće u takmičenju. Inače, Ekonomac je u sezoni 2017/2018. godine postao prvi u Srbiji sa dvocifrenim brojem titula, sa 10 titula prvaka države (od čega 9 uzastopnih), 4 nacionalna kupa, 4 duple krune, klub je postavio nove standarde u malom fudbalu. Ta sezona imponzantna je i po tome što je Ekonomac po prvi put u istoriji sve utakmice u nacionalnom šampionatu kao i kup takmičenju završio trijumfom, tako da je sa 26 pobeda u 26 utakmica u prvenstvu, kao i 4 pobede u 4 utakmice u kupu, odbranjena dupla kruna, postavljen novi apsolutni rekord, možda i u svim kolektivnim sportovima na ovim prostorima i šire.

Klub je u ovoj najuspešnijoj sezoni uspeo i da značajno razvije omladinski pogon, te ni tu rezultati nisu izostali, drugotimci su se iz Treće lige Zapadne Srbije ubedljivo plasirali u Drugu ligu, dok je najmlađa postava srpskog šampiona(igrači ispod 18 godina) uspela da odmah po formiranju i dobrom radu tokom leta i jeseni osvoji po prvi put Ligu mladih Srbije.

Eto, koliko su ambiciozni Ivan Pavlović i kragujevački Ekonomac!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaEkonomac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara