Humanitarni tiket u podne: Vuk Radivojević tipuje za SOS Dečje selo iz Kraljeva

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.01.22. | 10:39

Bivšem košarkašu zapažene karijere odgovara MOZZART kombinazzija na meču Lans - Lil

Znajte da Vuk Radivojević ni posle 18 godina aktivne službe, kada je stavio tačku na profesionalnu karijeru, ali nije rekao zbogom košarci. Znanje je njegova moć, on je sada visokopozicioniran u infrastrukturi Igokee, a nama je neko baš takav potreban da reši jednačinu MOZZART-ovog “Humanitarnog tiketa u podne”. Tipovaće Vuk Radivojević za SOS Dečje selo iz Kraljeva, a mi ćemo mu na tacni ponuditi 10.000 dinara uplate.

Tako stvari stoje, pa krećemo uz Vuka na meč PAS JANJINA – IONIKOS. Nekadašnji košaš Igokee i Crvene zvezde tipovao je na pobedu domaćina, na utakmici koja iz ove perspspektive deluje zanimljivo. Pas Janjina je imala pronlema u poslednje vreme, ali je još uvek na petom mestu. Kadrovski znatno tanji Ionikos može da pokuša da im se suprostavi, ali s malim izgledima za uspeh. Kuriozitet je da na poslednja tri meča para nije bilo golova.  

Izabrane vesti

Idemo u Severnu Irsku, na kombinaciju I1-3&II1-3, koju Radivojević vezuje za meč KLIFTONVIL – KRUSADERS. Deli ih 11 bodova, ali o lošem Krusadersu nema ni govora. U najavi je tvrd meč para koji je pet puta ztastopno igrao do remi ishoda. Gosti su u poslednje vreme vezali dva X ishoda, pa će praćenje ove večito tvrde utakmice biti zanimljivo u svakom smislu.

Identičan tip naš današnji gost postavlja i na meču LANS – LIL. Lans je poslednji meč para u septembru dobio s minimalcem, ali sada je u problem. Tim igra loše u poslednje vreme, a Lil je bez poraza na poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima. Tim koji je osvojio prvo mesto u Grupi G, Lige šampiona nema razloga da na ovom meču ne pokuša da triumfuje u gostima.

Na kraju, Vuk Radivojević bira duplu šansu na utakmici Kupa kralja Španije, a akteri su PONFERADINA i ESPANJOL. Domaćin je drugoligaš koji trenutno zauzima petu poziciju, a Espanjol osrednji tim elite koji je pre ovog susreta sa 2:1 savladao Valensiju. Ako su mogli sa Slepim miševima, mogu i sa rivalom koji im pripada u kup takmičenju da se nose, mada pokazuju određene nedostatke kada igraju na strani. Moraće Espanjol da igra hrabro ukoliko želi da pobedi.  

I to bi bilo to od čoveka koji je posle četiri sezone u dresu Igokee odlučio je da odgovori pozitivno na poziv uprave kluba, pa umesto dresa obuče odelo direktorsko odelo. To je najbolji dokaz kakav trag je ostavio u klubu iz Aleksandrovca. Radivojević je prve košarkaške korake napravio u rodnom Beogradu, igrao je za mlađe kategorije Partizana, da bi prvi profesionalni ugovor potpisao sa kraljevačkom Slogom.

U tri navrata igrao za Crvenu vezdu (2003-2007, 2009-2010, 2011-2013), s kojom je osvojio tri Kupa Radivoja Koraća (2004, 2006, 2013), ujedno se upisavši na četvrto mesto (zajedno sa Dragišom Vučinićem) večne liste po broju odigranih mečeva u crveno-belom dresu (354).

Karijeru je još gradio u Fuenlabradi, FMP, Turk Telekomu, Slasku i Igokei s kojom je osvojio dve titule prvaka BiH i četiri Kupa BiH.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vuk Radivojević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece iz Laktaša. MOZZART kvota je dakle ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketVuk RadivojevićIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara