"Riberi"
"Riberi"

I Bajernove zvezde maštaju o Kinezima: Ako nas dobro plate...

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.01.17. | 21:55

Riberi i Roben bi u smiraj karijere mogli put Azije

RiberiOdolevaju nemački klubovi novom trendu sa istoka. Mada, ako se pitaju njihovi igrači - neće još dugo. Sveprisutni trend odlaska u Kinu zarad uvećanja bankovnog računa, a ne toliko kvalliteta fudbala, deluje i te kako primamljivo i dvojici asova Bajerna iz Minhena, Franku Riberiju i Arjenu Robenu.

Da razjasnimo, tandem vezista nema još na stolu nijednu ponudu iz Aziije, ali su se obojica saglasila da bi prihvatila ponudu sa istoka, gde odlaze asovi kakvi su Karlos Tevez, Oskar, Vicel...
Sve može da se desi u životu. Minulih godina sam igrao samo na vrhunskom nivou. Izuzetno sam srećan onim što sam postigao u Bajernu. Nedavno sam produžio ugovor za još jednu sezonu. To znači da sam ovde srećan. Dugo sam u Bavarskoj, možda ostanem još...“, počeo je Riberi kad su ga novinari pitali o sadašnjem statusu, s obzirom da je nedavno produžio ugovor sa Bajernom do leta 2018.

Izabrane vesti

To znači da neće skorije da se seli, ali kad mu ugovor istekne imaće 35 leta. Taman za odlazak u novi svet.
„Kina, Katar i Dubai su uvek opcije. Ako dobro plate, zašto da ne? Zasad sam srećan u Minhenu“, dodao je Francuz.

Na sličan način novi svetski fudbalski poredak komentariše i njegov saigrač Arjen Roben, koji je u principu sve dogovorio oko produžetka saradnje na još godinu dana sa Bavarcima, ali...
Kina, Sjedinjene Američke Države, Australija, Holandija... Ne smete u životu tek tako da kažete „NE“ nekoj destinaciji. Kina bi predstavljala novo životno iskustvo. Ne bih ja tek tako otpisao odlazak tamo. U ovom trenutku, ipak, ne rezušljam o odlasku u Aziju“, dodao je holandski krilni vezista.
(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaFrank RiberiEvropaBajern MinhenArjen Roben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara