©Reuters
©Reuters

Igrači Krasnodara još žale za Ivićem: Ništa nije ukazivalo da će biti smenjen

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.24. | 16:47

Ruski golman istakao da ne vidi razlog za otkaz Srbinu

Počeo je Krasnodar sezonu na vrlo dobar način, dugo je kao lider prvenstva nosio epitet najprijatnijeg iznenađenja, a čak i uz nekolicunu neplanirano prosutih bodova Bikovi su trenutno samo bod iza Zenita. Dobri rezultati nisu bili dovoljni da zadovolje kriterijume rukovodstva kluba, te je ceh platio Vladimir Ivić.

Potpuno neočekivano je srpski strateg ostao bez posla, a potez čelnika Krasnodara i nedelju dana kasnije je neshvaljiv delu igračkog kadra. Na temu promene šefa stručnog štaba za ruske medije je govorio golman Matvej Safonov.

Izabrane vesti

"Rastanak sa Ivićem je iznenađenje za sve nas. Emocije su nam pomešane, ali ne vidim smisao u traženju negativne strane svega. Neophodno je gledati pozitivno i stremiti ka clju", rekao je čuvar mreže Krasnodara.

Po odlsaku stratega riuski mediji su istakli da je Ivića posla koštao stil igra, odnosno činjenica da Sergej Galicki nije bio zadovoljan kako je ekipa delovala. Navodno, igra nije zadovoljila kriterijume vlasnika kluba, a na pitanje da li je razgovarao sa prvim čovekom kluba Safonov nije želeo da odgovori.

"Čak i da sam komunicirao sa Galickim, to će ostati među nama", kazao je Safonov i potom odgovorio na pitanje da li razume potez čelnika:

"Iznenađen sam odlukom kluba. Ništa nije ukazivalo da će trener biti smenjen".


tagovi

Vladimir IvićKrasnodarRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara