""
""

Italija grmi zbog lošeg Juventusa, Iguainova glupost skupo će koštati Damu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.17. | 09:57

Alegri neće imati špica za meč protiv Olimpijakosa

Italijanski mediji nemaju milosti prema Maksu Alegriju i Juventusu posle ubedljivog poraza na startu Lige šampiona! Juve je dobro počeo meč na Nou Kampu, a onda ga je gol Lionela Mesija u poslednjim sekundama prvog poluvremena potpuno destabilizovao i povratka nije bilo. U drugih 45 minuta na terenu je postojao samo jedan tim...

Izabrane vesti

Neposredno pred vodeći gol povredio se Matija De Šiljo, pa je na mesto beka morao Sturaro. Italijanska štampa i taj momenat spočitava kao jedan od ključnih za poraz, odnosno podseća Alegrija da je napravio grešku kada Štefana Lihtštajnera nije prijavio za Ligu šampiona.
"Kada imate šanse protiv barselone morate da iuh iskoristite. Kažnjeni smo za prvu grešku, a onda nismo iskoristili priliku na početku drugog poluvremena. Otvorili smo prostor Barsi i ona je postala razarajuća", pravdao se Alegri dodajući:

"Ovakve utakmice moraju da se igraju umom"

A um baš i nije mnogo koristio Gonzalo Iguain kada je izlazeći sa terena pokazao srednji prst navijačima domaćeg tima. Jasno je da UEFA u ovakvim situacijama nema milosti, pa je jasno da Argentinca čeka kazna od najmanje jednog meča suspenzije. Da sve bude gore po Juve Mario Mandžukić je povređen i veliko je pitanje kojim će centarforom Alegri napasti Olimpijakos, jer klasičnih više nema u ekipi. 

Nema sumnje, Juve će biti na ozbiljnom ispitu u naredna dva kola protiv Olija i Sportinga...


tagovi

EvropaGonzalo IguainItalijaJuventusLiga šampionameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara