©Starsport
©Starsport

Iviću klizi prvo mesto: Nije prvi put da se ovo dešava, neko želi da nam pokaže gde nam je mesto

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 11:44

Strateg Krasnodara nezadovoljan posle poraza od Rostova (1:2)

Posle remija sa Rubinom (1:1), Krasnodar je u gostima Rostovu prosuo nove dragocene bodove i tako pružio priliku Zenitu da preuzme lidersku poziciju. Jučerašnji poraz izabranika Vladimira Ivića potpisao je sa dva gola Mohamad Mohebi, a tim srpskog stratega sa igračem manje je mogao samo da ublaži poraz.

Izabrane vesti

"Imali smo deset igrača na terenu 40 minuta zbog drugog žutog kartona Oluseguna. Ako analiziramo javne opomene, prva je ispala nekako smešna, prekinut nam je napad niotkuda. Ovo nije prvi put da se dešava nešto tako. Neko hoće da nam pokaže gde nam je mesto", rekao je Ivić i dodao:

"Utakmica je bila zanimljiva, posebno u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu rival nije stvorio baš ništa, postigao je gol iz jedne akcije - bilo je neprijatno. Rostov je imao posed, ali ništa konkretno. Znali smo da će protivnik početi da vrši pritisak, a nekim našim igračima je na početku meča nedostajalo odlučnosti i samopouzdanja".

Za razliku od prvog susreta ova dva rivala u aktuelnoj sezoni kada je Krasnodar uspeo da režira preokret posle zaostatka 0:2, sada je Rostov umeo da postignute pogotke pretoči u bodove.

"Ove sezone smo dva puta igrali sa Rostovom. Prvo smo kod kuće pobedili 3:2, a danas smo, nažalost, izgubili 1:2. Znamo Rostov, znamo karakteristike ekipe i segmente na koje moramo da obratimo pažnju. Da biste pobedili, morate da poznajete svog rivala. Morate da iskoristite svoje kvalitete kako biste stigli do tri boda. Imamo svoj način igre koji smo koristili i ovaj put, ali smo na terenu naišli na protivnika koji vrši pritisalk. Ko je bio bolji tim tokom 40 minuta koje smo igrali sa igračem manje? Ne zavisi sve od našeg tima, već i od protivnika, a igramo protiv previh igrača", kazao je Srbin posle utakmice.


tagovi

KrasnodarVladimir IvićRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara