Raul Himenez (©Reuters)
Raul Himenez (©Reuters)

Jednog dana se probudio i zvao ga je Juventus, drugog je to bio Mančester Junajted

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.20. | 21:23

Meksikanac otkriva detalje od prošlog leta

Odlični napadač Vulverhemptona Raul Himenez letos je ostao na Molinou uprkos interesovanju Juventusa i Mančester Junajteda, ali ne žali zbog toga jer je izuzetno zadovoljan uslovima koje ima u sadašnjem klubu.

Meksikanac je na prilično interesantan način, u razgovoru za TUDN otkrio detalje od prošlog leta.

Izabrane vesti

"Jednog dana kad sam se probudio tražio me je Juventus, drugog je to bio Mančester Junajted. Sve što znam jeste da su poslali ponude. Ali nije bilo dogovora, niti je bilo šta potpisano. Veoma sam srećan u Vulverhemptonu", rekao je Himenez.

Napadač Vulvsa je postigao četiri gola na osam utakmica u dosadašnjem toku sezone, ali veruje da može mnogo više od toga. Takođe, prilikom donošenja odluke oko prelaska u drugi klub moraju da budu zadovoljene sve tri strane.

"Nikada nije pogrešno boraviti na mestu gde vam ide dobro, ali svi znaju da nisam zadovoljan trenutnim učinkom, uvek želim još. Ako se transfer dogodi u nekom trenutku moraće da zadovolji mene, Vulverhempton i klub u koji idem", poručio je Himenez.

Raul Himenez se ispostavio kao pun pogodak Vulverhemptona. U klub je stigao na leto 2018. godine iz Benfike, prvo na pozajmicu, a potom je otkupljen za obeštećenje od 38.000.000 evra, i do sada je postigao 34 gola na 84 utakmice u Premijer ligi.


tagovi

Raul Himenez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara