Evanilson i Mehdi Taremi (©Reuters)
Evanilson i Mehdi Taremi (©Reuters)

Katar zove, iskoristite Mozzartov poklon i najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 3min | pet. 30.09.22. | 10:44

Kečevi na Porto i Zvole, odnosno dvojka na Hamburger, nigde neće biti tako visoki

Svakog dana vodimo vas na Mundijal. Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakog dana najbolji kladilac izboriće let iz snova, naći će mesto u avionu za Katar i dobiti dragocenu ulaznicu za meč na Svetskom prvenstvu između Brazila i Srbije.

Put do dobitka lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta vam i danas pomažu, nude tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su kečevi na Porto u Primeiri i Zvole u Erstediviziji, odnosno dvojka na Hamburger u Cvajti. Susret sa Dragaa, kao i sve mečeve portugalskog šampionata, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Porto drma kriza, ali u taboru Zmajeva su svesni da se ona rešava pobedama. Posle zapažene role u prošlogodišnjoj Ligi šampiona Porto je loše počeo u grupnoj fazi. Posebno je loše delovao kod kuće protiv Klub Briža, koji je slavio sa 4:0. Na sve to se nakalemio remi u Estorilu, pa posle sedam kola aktuelnog šampionata Portugalije Porto ima pet pobeda i remi, i sa 16 bodova je trećeplasiran. Večeras mu u goste dolazi Braga, koja ne zna za neuspeh na svim frontovima ove sezone. Početak šampionata doneo je efikasan remi sa Sportingom (3:3), i od tada je ekipa imala odličan start u Ligi Evrope sa dva slavlja nad Malmeom i Union Berlinom, a istovremeno je ukupno u nizu od osam trijumfa.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

----------------

HANOVER - HAMBURGER (PETAK, 18.30), DVOJKA 2,15

Hanover je posle skromnog starta podigao formu i u prethodnih pet kola je zabeležio četiri pobede i remi. Ovi uspesi omogućili su timu da se učvrsti na četvrtom mestu na tabeli sa samo četiri boda zaostatka za liderom HSV-om. Crveni izgledaju prilično raspoloženo u napadu, ali još imaju problema u odbrani, što često dovodi do značajnog broja primljenih golova. U prošlom kolu pobeđen je Sandhauzen (3:2). Hamburger je veoma moćno startovao u novom izdanju Cvajte i trenutno sa pravom zauzima vrh. Velikan sa severa Nemačke nalazi se u nizu od četiri pobede, pošto je u prethodnom susretu mirno savladao Fortunu Diseldorf (2:0).

ZVOLE - AJAKS II (PETAK, 20.00), KEC 1,48

Lider drugog holandskog ranga doživeo je prvi poraz u ligi u prošloj rundi i sada bi želeo da se vrati na pobednički put. Na papiru Zvoleu predstoji lak posao protiv Ajaksa II, koji je u sredini tabele i veoma je loš u gostima. Drugi tim amsterdamskog velikana na četiri duela na strani je osvojio samo bod i dao samo tri, a primio 10 pogodaka. Zvole je na vrhu tabele sa 19 bodova, na nivou sa Heraklesom kroz osam mečeva, a poraz od 2:1 u poslednjem obračunu kod kuće od Den Haga bio je iznenađujuće jer su gosti u tom momentu bili na začelju. Ajaks II je isto izgubio, i to 4:1 od MVV-a u gostima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara