Sergej Milinković Savić (Reuters)
Sergej Milinković Savić (Reuters)

Kežman flertuje sa Juveom: Uz dužno poštovanje prema Laciju, Sergej je igrač za veliki klub

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 15:25

U prošlosti nije pronađen zajednički jezik sa Starom damom, što ne znači da se situacija neće promeniti predstojećeg leta

Nekoliko prelaznih rokova zaredom evropski velikani jure Sergeja Milinković-Savića, ali škrtica Klaudio Lotito nikako da popusti u nadi da će neka ponuda dobaciti do 100.000.000 evra. Dok se prvi čovek Lacija nada, Segejev odlazak na leto je realnost. Em što igra konstantno kvalitetno u Seriji A i ako nastavi trnutnim tempom (12 utakmica, tri gola, četiri asistencije), em što je igrom protiv Portugalije u odlučujućoj utakmici za direktan odlazak na Mundijal, izgledao predominanto u odnosu na vezni red rivala, a dobar pokazatelj su i reči njegovog agenta Mateje Kežmana.

Izabrane vesti

"Uz dužno poštovanje prema Laciju, Sergej je igrač za veliki klub u budućnosti. Siguran sam da će uskoro doći vreme za nove snove i novu avanturu. Juventus je i dalje veliki klub i svakome bi bila čast da igra za Staru damu. Videćemo šta nam donosi sutra", rekao je Kežman za TuttoJuve.

Nije tajna da je u prošlosti reprezentativac Srbije bio velika želja Juventusa.

"Iskreno, bilo je nekoliko ozbiljnih razgovora sa Bjankonerima. Na kraju se ništa nije dogodilo i nismo pronašli zajednički jezik", objasnio je Kežman.

Sa Juveom je SMS-ov zastupnik najdalje otišao, ali govorkalo se i o interesovanju Real Madrida, Intera, Liverpula... Možda im se ambicije i htenja nisu poklopili u prethodnom periodu, ali deluje da Kežman opet flertuje sa Starom damom.

Povod za razgovor sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije, svakako je bio meč koji će sutra od 18.00 časova odigrati Lacio i Juventus.

"Znamo koliko Sergej voli derbi utakmice, a to je svakako okršaj sa Juveom. Bjankoneri pate ove sezone, Lacio igra dobro. Šanse su 50-50, odlučiće detalji."

Uporedio je Kežman i nekadašnjeg trenera nebeskoplavih Simonea Inzagija, sa Mauricijem Sarijem koji je nakon njega preuzeo klupu na Olimpiku.

"Sari ima drugačije metode od svog prethodnika, a kod Inzagija se Sergej razvio kao osoba i kao fudbaler. Zahvaljujući njemu, postao je jedan od najboljih igrača u Evropi. Prilagodio se Sarijevom sistemu i siguran sam da će u budućnosti doprinositi sve više i više", završio je Kežman.


tagovi

Sergej Milinković SavićMateja KežmanLacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara