""
""

Krstajić: Istorijski duel protiv Crne Gore, cilj prvo mesto

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 14:22

"Grupa je neizvesna, Rumuni gladni uspeha, Crna Gora uvek motivisana, ali niko nije za potcenjivanje", rekao je Krstajić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da je cilj njegovog tima prvo mesto u četvrtoj grupi C Lige nacija u kojoj se još nalaze Rumunija, Crna Gora i Litvanija.
"UEFA je ispisala nove stranice fudbalske istorije, voljom žreba dobili smo i istorijski duel Srbije i Crne Gore. Grupa je neizvesna, Rumuni gladni uspeha, Crna Gora uvek motivisana, ali niko nije za potcenjivanje. Ići ćemo korak po korak, a cilj nam je prvo mesto", izjavio je Krstajić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Izabrane vesti

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević saglasio se sa selektorom da ne bi trebalo nikog potceniti i da je cilj prvo mesto.
"Teška grupa koju moramo da shvatimo ozbiljno. Radi se o rivalima koji će imati mnogo motiva u duelima sa Srbijom. Biće interesantno. Nikoga nećemo potceniti, želimo kontinuitet dobrih rezultata i to u ovom slučaju znaći prvo mesto i plasman u jaču grupu Lige nacija", rekao je Bunjevčević.

Takmičenje u Ligi nacije startuje u septembru, a ukoliko završi na prvom mestu Srbija će otići u B ligu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mladen Krstajićreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara