Lo Selso postaje drugi najskuplji pazar u istoriji Fjorentine?

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.08.22. | 02:13

Viola je sad favorit u trci za Argentinca...

U Londonu višak - u Italiji i Španiji se otimaju za njega. Za Đovanija Lo Selsa naredni dani trebalo bi da budu ključni. Viljareal je dugo bio na pol poziciji kada je u pitanju potpis argentinskog internacionalca, međutim Fjorentina ne samo da se ne predaje, nego polako prelazi u ofanzivu koja bi mogla da joj obezbedi još jedno zvučno pojačanje ovog leta.

Kako javlja Đanluka di Marcio Viola je pripremila bogatu ponudu Totenhemu i predstaviće mu je sredinom nedelje, kada njen gazda Roko Komiso stigne u Italiju. Poznati transfer guru ima i detalje, pa kaže: predlog Italijana je 2.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, plus 20.000.000 evra za opcioni otkup.

Izabrane vesti

Englezi bi radije da taj otkup bude obavezan, ali nije isključeno da bi mogli da pristanu i na ovakvu ponudu ukoliko Viljareal u narednim danima ne konkretizuje svoje namere i izađe s nekim zvaničnim predlogom.

Lo Selso ima čvrst ugovor do 2025. i Totenhem ne bi mnogo izgubio čak i da ga Viola idućeg leta ne kupi.

Podsetimo, Viljareal je dugo slovio za favorita u trci za Argentinca jer je ovaj poslednjih šest meseci proveo na Madrigalu i sasvim solidno se pokazao.

Sada se čini da je u blagoj prednosti Fjorentina...

Klub iz Firence prethodnih nedelja je angažovao našeg Luku Jovića, brazilskog beka Dodoa iz Šahtjora, Mandragoru iz Juventusa, golmana Golinija iz Atalante.

Ukoliko bi po pomenutoj cifri stigao na Artemio Franki, Lo Selso bi postao drugi najskuplji igrač u istoriji kluba. Prvi je Niko Gonzales, pošto je Štutgartu plaćen 24.500.000.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022đovani Lo Selso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara