LUDI TIKET (-), sreda, 775.855 dinara: Nije PSŽ baš tolika sila!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.17. | 08:21

Kladilac iz Petrovca na Mlavi pao na prelazu iz dvojke u dvojku na Bajern - PSŽ

ludi tiket

Izabrane vesti

Jeste Pari Sen Žermen sila, ali nije baš tolika da se prošeta kroz Minhen protiv Bajerna. Bavarci su u utorak uveče „prizemljili“ Svece, a zbog toga može da bude nezadovoljan MOZZARTOV kladilac iz Petrovca na Mlavi, koji je na tiketu na ovom meču tipovao iz dvojke u dvojku.

Pogrešna procena koja ga je koštala sjajnog dobitka, s obzirom na to da je pogodio ostalih sedam parova Lige šampiona odigranih u utorak.

Iz dvojke u dvojku na Benfika - Bazel i čista dvojka na Seltik - Anderleht izdvajaju se kao pogoci za koje ovaj igrač zaslužuje veliko poštovanje, ali i na ostalim parovima pogađao je uglavnom vrlo jake kvote.

Na uloženih 200 dinara s kvotom 3.526 potencijalni dobitak iznosio je 775.855 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 70.531 dinar, odnosno 10% na osam odigranih parova.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 820 (više od 499, manje od 999), ovaj igrač podigao je DESET PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 2.000 dinara.


tagovi

bet analizaLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara