Jovičić među stativama Inđije (© MN Press)
Jovičić među stativama Inđije (© MN Press)

Marko Jovičić se vratio na Maltu

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 09:38

Novi izazov za bivšeg Partizanovog golmana

Posle godinu dana provedenih u Superligi, opet Marko Jovičić odlazi u inostranstvo. I ponovo se seli na Maltu. Bivši golman Partizana dogovorio je saradnju sa Mostom, desetoplasiranim timom tamošnjeg prvenstva.

Prema inforamcijama sa Rajskog ostrva, čelnici Moste su bili prinuđeni da izađu na tržište pošto se su zdravstveni zvaničnici sprečili povratak Hristofera Mafumbija iz Konga, usled strogih protokola. Mafumbi je bio prvi izbor trenera Džoa Greha, branio je u početne dve utakmice šampionata, međutim, učešće u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta i putovanje u Afriku uticalo je da ne može tako lako da se vrati na Maltu, pa je uprava kluba bila prinuđena da potraži drugo rešenje.

Izabrane vesti

Izbor je pao na Marka Jovičića, uz podsećanje da je 26. godišnji Beograđanin već boravio na Malti, samo što je od januara 2019. do juna 2020. branio za Hibernijans, kao pozajmljen igrač crno-belih.

Zatim je prešao u Inđiju, gde je prošle sezone bio redovan među stativama, branio 27 utakmica, što znači da u novi izazov kreće iz takmičarskog ritma.


tagovi

Marko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara