Marko Verati (©Reuters)
Marko Verati (©Reuters)

Marko Verati na pauzi četvrti put ove sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.11.21. | 23:10

Italijan opet povređen, van terena bar tri nedelje

Marko Verati kroz karijeru ima velike probleme sa povredama, a ponovo ga je jedna udaljila sa terena. Ne tako dugo kao neke prethodne (primera radi 2018. pauzirao je od aprila do septembra, 2016. od početka maja do kraja jula...), ali iskusni centralni vezista neće moći da pomogne saigračima u Pari Sen Žermenu najmanje tri nedelje zbog istegnuća butnog mišića na poslednjem treningu uoči duela sa Mančester sitijem, održanom na dan utakmice.

Ovo je četvrti put od početka sezone da 29-godišnji Italijan mora na pauzu, pritom je i letos kasnije zaigrao na Evropskom prvenstvu - koje je Italija osvojila - baš zbog povrede. Tada je u pitanju bilo koleno, koje mu uz kuk, zadaje najveće glavobolje poslednjih godina.

Izabrane vesti

Pauzirao je letos, zatim u septembru, pa krajem oktobra i veći deo novembra. Taman što se vratio na teren, stigao ne novi peh za izuzetno važan šraf u timu Svetaca, ali koji je ove sezone nastupio svega osam puta.

Nedelja, 13.00: (9.00) Sent Etjen (5.60) PSŽ (1.35)

Pored Veratija, Parižani su iznenada ostali i bez Žoržinja Vajnalduma. Holanđanin u sredu nije igrao zbog bolova u kolenu, moraće i on da odmara narednih dana, ali se ne očekuje da dugo odsustvuje.

U ambulantu je u četvrtak morao i Ander Erera, koji je bio akter poraza od Građana (1:2), ali je posle sat vremena morao van igre. Špancu je stradala loža i Lekip piše da ga čeka verovatno mesec dana pauze.

Lekari su, ipak, imali i dobru vest za Maurisija Poketina, pošto su pregledi utvrdili da Idrisa Gaj nije ozbiljno povređen i da će moći da igra u nedelju protiv Sent Etjena.


tagovi

Marko VeratiPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara