Komentari na vest

Milan korak do raja posle sedam godina čistilišta

D

Duka33

pre gotovo 3 godine

katastrofalne izmene. trenutno je 70'minut utakmice i ne nadam se pobedi vise. LE realnost. Daj Boze da gresim
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Којом то математиком тим са 4 победе освоји 14 бодова?
S

StoneCold

pre gotovo 3 godine

Mene opet vise interesuje da li će Benevento uspeti da se izvuce nego ko ce u LS. Oni koji misle da ce Juventusu ili Milanu tih 30-50 mil odrediti sl sezonu je prilicno naivan. Sa druge strane, Benevento citave sezone igra fudbal, ne znaju mnogo ali igraju na gol vise. Za razliku od raspalog Torina npr.
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Od sveg srca zelim milanu pobedu veceras, i remi sa atalantom, izbacite one lopove kad vec mi nismo mogli
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Smešna ekipa koja uopšte ne zaslužuje da ide u LS. Da im nije bilo Ibrahimovica borili bi se za Konferenciju. To pripada Interu, Atalalanti, Napoliju pa i Juventusu. Milan je tim koji je na go u gostima izbacio Zvezdu koja je da se ne lažemo na nivou Parme u Seriji A ili Salernitane u Seriji B.
S

Ser Alex

pre gotovo 3 godine

I koja je olešila Juventus u Torinu 3:0
I

Ibrakadabra

pre gotovo 3 godine

Ta smesna ekipa je razbilja Budjentus u sred Torina,dobila Inter u gostima,Napoli u gostima,dobice i Atalantu u poslednjem kolu,u Bergamu.A ti sedi i placi,sto tvoji lopovi idu u Ligu Evrope sledece sezone,pa dace Bog i nazad u serju b,jer tamo im je i mesto...

NemanjaKZ

pre gotovo 3 godine

Kakvo glupo rezonovanje, pazi molim te, da nisu imali Ibrahimovica borili bi se za konferenciju. Tom logikom je i Juventus imao Ronalda pa nije izborio LS (za sad), a bogami i ostatak tima je na papiru kvalitetniji pa opet nisu izborili to na terenu.
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Ako se zaista plasiraju u LŠ dobro će im doći novac kao infuzija da ojačaju igrački i na svaki drugi način ali isto tako moraju biti svesni da će naredna sezona za njih biti još teža teško će Juventus biti ovako loš ojačaće u odnosu na ovo sad.Naredna sezona će biti još interesantnija Da li će Inter odbraniti titulu? Da li će se Juventus vratiti brzo? Da li može Milano više u odnosu na ovo sad ili sledi prizemljenje? Kakva će biti Roma sa Murinjom? Napoli? SPORTSKI POZDRAV