""
""

Milošević: Regionalna liga nam je potrebna

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.16. | 17:29

"Mislim da ne treba da imamo strah da probamo da organizujemo jednu takvu ligu, kadetsku, pa da možda ona bude taj probni balon i da bude primer kako bi sve to moglo da izgleda”, rekao je potpredsednik FSS

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i jedan od organizatora Turnira prijateljstva u Bijeljini Savo Milošević smatra da je došlo vreme za organizovanja regionalna fudbalske lige, za početak u mlađim kategorijama.

Izabrane vesti

Turnir prijateljstva ove sezone igran je treću godinu zaredom, a okupili su se kadeti 16 klubova iz zemalja bivše Jugoslavije.
“Što se seniora tiče tu su stvari zaista komplikovane. Biće potrebno još vremena da sve dođe na svoje mesto, pa da se eventualno krene u neki projekat takvog tipa. Mogu da budem iskren i otvoren već sada. Na osnovu iskustva sa ovog turnira u predhodne tri godine, mi smo već neke razgovore obavili sa ekipama, a ja sam čak iskoristio put u Milano da razgovaram sa ljudima iz UEFA i sa nekim od saveza na temu regionalne lige za kadete. Od sledeće godine ćemo videti koliko je moguće to organizovati. Mi smo već na ovom turniru pokazali kako to može da izgleda dobro. Mislim da ne treba da imamo strah da probamo da organizujemo jednu takvu ligu, kadetsku, pa da možda ona bude taj probni balon i da bude primer kako bi sve to moglo da izgleda”, rekao je Milošević za sajt turnira.

Ove godine pobednik turnira je ekipa Vojvodine koja je u finala savladala Rijeku sa 1:0.

(FOTO: www.facebook.com/turnirprijateljstvabijeljina)


tagovi

Turnir prijateljstvaSrbijaSlovenijaSavo Miloševićmeđunarodni fudbalMakedonijaHrvatskaEvropaCrna GoraBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara