Igrači Sivasa (©Reuters)
Igrači Sivasa (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Sivas, Inter i Luton

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.05.23. | 11:25

Nigde nećete da nađete veće

Liga šampiona se primiče kraju. Na redu su odlučujuće utakmice u borbi za finale glavnog kontinentalnog klupskog takmičenja, a u revanšu polufinalu ovog utorka sukobljavaju se Inter i Milan u Derbiju dela Madonina.

Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu i utorak nije izuzetak. Danas su u ponudi tri promo kvote, i to jedinica na Sivas u sudaru sa Kasimpašom u prvebstvu Turske, potom kec na Inter protiv Milana, kao i jedinica na Luton u revanš okršaju polufinala plej-ofa u Čempionšipu sa Sanderlendom.

Izabrane vesti

Sivas iza sebe ima slabu kampanju i trenutno je tek na 11. mestu na tabeli turske Superlige. Istovremeno, nije kandidat za ispadanje jer ga devet bodova deli od zone ugroženih, a takvu prednost će biti veoma teško izgubiti. Sivas je u prošlom kolu izgubio od Umranijea 1:4 i tako doživeo drugi poraz u nizu. Kasimpaša takođe loše provodi sezonu, ali je njena pozicija mnogo teža od protivničke. Stacionirana je na 15. poziciji sa 34 boda i ima samo šest poena ispred zone ispadanja. U prošlom kolu Apači su remizirali bez golova sa Ankaragudžuom, ne uspevši u četvrtom meču zaredom da trijumfuju.

INTER - MILAN (UTORAK, 21.00), KEC 2,30

Inter je u celini sasvim pristojan ove sezone. U Seriji A Nerazuri su do sada dostigli minimalni cilj, zauzimajući treće mesto na tabeli. Tim Simonea Inzagija još nije rezervisao konačno mesto među četiri najbolja jer peti Milan ima pet poena manje. U Ligi šampiona Inter je na korak do finala. U prvom polufinalnom meču Nerazuri su pobedili Milan sa 2:0, i bili su ubedljivi i po igri i po rezultatu. Milan je donedavno bio prilično stabilan, ali je izgubio dosta bodova u finišu i u ligi je van najbolja četiri. Rosoneri su peti na tabeli, sa četiri poena deficita u odnosu na Lacio koji je četvrtoplasiran. U poslednjem meču šampionata Milan je senzacionalno izgubio od Specije 2:0, pretrpevši drugi poraz u nizu.

LUTON - SANDERLEND (UTORAK, 21.00), KEC 2,05

Luton je uspeo da dođe treći do cilja u ligašklom delu Čempionšipa, ali nije bilo šanse za direktan ulazak u Premijer ligu. Imao je 11 bodova zaostatka za drugoplasiranim Šefild Junajtedom. U prvoj utakmici polufinala, Šeširdžije su izgubile od Sanderlenda u gostima sa 2:1, ali večeras imaju priliku da se revanširaju. Sanderlend je imao slab prvi deo sezone i dugo se borio za mesto u plej-ofu. Naime, uspeo je da uskoči u poslednji voz, a trijumf nad Lutonom u polufinalu ostavlja šanse za uspeh.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Inter
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara