Nenad Milovanović i Jovana Strinić
Nenad Milovanović i Jovana Strinić

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Kad komentator tipuje, ne može bez golova

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.19. | 12:10

Ovonedeljni gost naše Jovane Strinić je Nenad Milovanović, komentator TV Arene Sport

Nije tajna da u pripremu za prenos većine sportskih komentatora spada i igranje tiketa. A postoje oni gledaoci koji tvrde da na osnovu reakcija u prenosu tačno mogu da naslute šta je određeni komentator tipovao.

Pripadnici ove lepe, atraktivne, ali i profesije koja je veoma nezahvalna zbog konstantne izloženosti kritikama, rešili su da uzvrate udarac: na njihovim tiketima najčešće se nalaze golovi, i to tipovanje na veliki broj pogodaka na mečevima koje prenose. Taktika je jasna: nema navijanja za neki od timova, a svaki put kad se zatrese mreža oni to prokomentarišu s još većim žarom nego što bi inače činili.

Izabrane vesti

Ovoj taktici pribegao je i Nenad Milovanović, „prvi glas“ TV Arene Sport i čovek kojeg gledaoci veoma dobro poznaju po prenosima pre svega Serije A, Lige šampiona, Superlige... Gostujući u ovonedeljnoj emisiji „Tiket za vikend“ Mozzart TV-a kod naše Jovane Strinić Nenad se opredelio uglavnom za tipovanje na golove, a kako je veče pre ovog gostovanja imao dobitni tiket, nadamo se da će ga i na ovom listiću sreća poslužiti. Znanje svakako ima.

Uživajte...

 


tagovi

Tiket za vikendMozzart TVNenad Milovanović ArenaJovana Strinićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara