Musijala i ja da odemo iz Bajerna?! A gde, na odmor?

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 08:29

Matajs de Liht jasno o svojoj i sudbini mlađeg saigrača pred večerašnji okršaj Holandije i Nemačke u Frankfurtu

Na prvi pogled čini se mirno, međutim puno toga događa se u Minhenu poslednjih dana. Pored toga što je najveća aktivnost koncentrisana na obezbeđivanje novog trenera od iduće sezone (Ćabija Alonsa kao prvog pika), Maks Eberl radi i na formiranju igračkog kadra za iduću jesen. Aktuelne su priče o mnogim igračima koji bi mogli da pojačaju Bavarce, no govori se i o pojedincima što bi mogli da odu. Najčešće o Matajsu de Lihtu i Alfonsu Dejvisu. Takođe, tema je s vremena na vreme i novi ugovor za Džamala Musijalu...

Gostujući s Holandijom u Frankfurtu upravo je De Liht odgovorio na spekulacije oko svog napuštanja Bajerna u predstojećem prelaznom roku. Holandski novinari 'stavili su ga na izlazna vrata' zajedno sa pomenutim Musijalom.

Izabrane vesti

"Džamal i ja da napustimo Bajern?! A gde bismo otišli, na odmor? Ne, ne, ne mislim da će se tako nešto dogoditi. Verujem da je i za Bajern i za nas dvojicu najbolje da ostanemo. To će se i dogoditi, pretpostavljam", kazao je holandski defanzivac.

O večerašnjem duelu protiv Musijale i Nemačke kazao je:

"Utakmica sa Nemcima uvek je posebna za nas. Nisam igrao često u Frankfurtu, ali kada ste svaki dan u Nemačkoj osećate se kao kod kuće. Musijača? Veoma poštujem njegove kvalitete. Igra čudesno, pogotovo u poslednjih nekoliko nedelja, mislim da je možda čak igrač s najboljom formom na celom svetu. Njegov dribling je neverovatan. I sve to radi sa samo 20 godina. Nisam igrao ni sa kim ko se toliko razvio u tim godinama", poručio je na kraju De Liht.



tagovi

Džamal MusijalaMatijs de LihtLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara