©Starsport
©Starsport

Nađ stigao na stadion, vodi Partizan

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.24. | 18:00

Pomoćnik Igora Duljaja, uprkos zdravstvenim problemima, na klupi gostiju danas

Doveli su zdravstveni problemi u pitanje učešće Alberta Nađa na današnjem večitom derbiju, ali je 12 minuta pre početka utakmice stigla poruka iz Partizana: "Nađ je stigao u svlačionicu Partizana i vodiće crno-bele".

Snimak dolaska člana stručnog štaba gostiju u Ljutice Bogdana stavio je tačku na polemiku ko će se umesto suspendovanog Igora Duljaja naći na mestu kormilara Partizana.

Izabrane vesti

Posle četvrtog žutog kartona stratega Partizana ove sezone i suspenzije koju je duljaj zaradio protiv Čukaričkog ostala je dilema da li će se na klupi naći Nađ ili Bojan Zavišić.

Nađ, koji jeprvi pomoćnik, prvo je odbio da se nađe u ulozi privremenog šefa stručnog štaba, ali je potom iz Humske stigla informacija da je nesporazum rešen. Očekivalo se da nekadašnji reprezentativac izvede ekipu, ali je sat vremena pre početkaduela stigla informacija da je zbog zdravstvenih problema završio u urgentnom centru i da će ga odmeniti Zavišić.

Praktično red izalzak ekipa na teren situacija se još jednom promenila, Nađ je stigao i definitivno je sa igračima, Zavišićem i ostalim članovima stručnog štaba izašao na megdan Crvenoj zvezdi.


tagovi

Albert NađFK PartizanBojan Zavišić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara