FOTO: AFP
FOTO: AFP

Najava dana (petak, 19. april): Lacio i Juventus u Seriji A, Evroliga i jadranska košarka

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

NICA – LORJAN, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Dok Nica brani peto mesto, Lorjanu gori pod nogama. Bodovi za opstanak joj trebaju kao blago nasušno, a osvojila ih je svega četiri na poslednjih pet utakmica. Interesantno na kraju zvuči podatak da su se poslednja dva meča para okončala rezultatom 1:1, te da je GG tip dolazio četiri puta uzastopno.

ĐENOVA – LACIO, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Neće lako biti Laciju da dođe do bodova u Đenovi... Atalanta mu beži za dva boda, a Đenova je rasterećena na sredini tabele. Jednostavno može da se nadigrava bez pritiska, što gostima koji su poslednji meč para dobili s minimalcem može da stvori određenu dozu pritiska.

KALJARI – JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Stara dama ima tri remija i tek jednu pbedu u poslednjih pet kola Serije A. Neće joj biti lako s Kaljarijem koji je u poslednja dva kola savladao Atalantu i remizirao sa Interom. Dakle, Alegri mora ovaj meč jako ozbiljno da shvati i da se ne uzda u tradiciju para gde je do sada dominirao Juventus.

AJNTRAHT F. – AUGZBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ajntraht je šesti, a Augtburg sedmi na tabeli Bundeslige. Dakle, čvrsta utakmica nam ne gine, a valja znati da i jedni i drugi umeju da pogreše u poslednje vreme. Inače, Ajtraht je na poslednjih pet domaćinstava čak četiri pura remizirao. Gosti promeljivo igraju na strani, a poslednji meč para dobili su sa 2:1.

ATL. BILBAO – GRANADA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Da kažemo odmah da Granada nije nasukana, ona je pokidana lošom igrom već izvesno putnik u drugoligaške vode. Dakle, čist zicer za Bilbao, kao meč za rehabilitaciju nakon poraza od Real Madrida i remija na meču sa Viljarealom. Ipak, na kraju moramo da konstatujemo da je X došao na poslednjem meču pra.

ŠTURM GRAC – RAPID, 19.30

(Fudbal, Austrija 1)

Kec u Gracu obavezan je za Šturm koji je izjednačen sa Salcburgom po broju bodova. Svaki poen može da znači titulu, pa će Rapid biti pod velikim pritiskom. Interesantno, ali na poslednja dva meča para nije bilo pobednika, ali je dolazila GG igra.

RIO AVE – ARUKA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Četiri remija i pobeda nad Žil Visenteom stoji u skoru domaćina. Aruka je vezala tri pobede i nada se da i u gostima može da izvuče neku korist. Biće ovo tvrda utakmica, jer ako se setimo prethodnog meča oara, gde je došao X tip, apsolutno nas ništan neće iznenaditi. Tada je bilo 2:2, a došao je i prelaz 2-X.

BEŠIKTAŠ – ANKARAGUDŽU, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Samo dva osvojena boda Bešiktaša na poslednjih pet mečeva ozbiljno ugrožavaju četvrtu poziciju ovog kluba. Ankaragudžu je osrednji tim, i ne trebaju mu bodovi za izvršenje nekog velikog cilja. Zbog toga je Bešiktaš pod većim pritiskom pred ovaj susret.

BASKONIJA – VIRTUS BOLONJA, 20.30

(Fudbal, Evroliga, plej-of)

Virtus Bolonja se jedva ušunjala u deset najboljih, a koliko je to jeva veliko vidi se po pet uzastopnih poraza ovog kluba. Baskonija je posle tri uzastopna kiksa dobila Real, i baš ovog rivala, pa se može reći da je nešto više samouverena. Međutim, na prošlom meču para bilo je 91:95, što znači da i sada može da bude tesno.

ZADAR – BUDUĆNOST, 19.00

(Košarka, ABA liga)

U ovom četvrtfinalnom odmeravanju već deluje da je sve rešeno. Ako kažemo da je Budućnost prvi meč dobila sa 100:69, jasno je koliko je lošiji bio Zadar. Ne verujemo ni da će mu naročito pomoći domaći parket, pošto tradicionalno nema rešenje za igru protiv Crnogoraca.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara