(Reuters)
(Reuters)

Najava dana (sreda, 17. april): Liga šampiona u Minhenu i Mančesteru, a Partizan Mozzart Bet u plej-ofu ABA lige

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BAJERN – ARSENAL, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Možda su kvote debelo favorizovale Arsenal uoči prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona na Emirejtsu, ali je Bajern na Ostrvu pokazao kompletnoj javnosti da ga je neopravdano stavila u debelo podređeni položaj. Svedok tome jeste onih 90 i kususr minuta u Londonu završenih bez pobednika (2:2). Očekuje se da sada bude tvrđa utakmica.

MAN. SITI – REAL MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Mančester Siti i Real Madrid reprizirali su na Santijago Bernabeuu onu spektakularnu partiju sa Etihada od pre dve sezone, a sada će na istom mestu tražiti kartu za polufinale. I to nikako ne odgovara ekipi Karla Ančelotija. Mi bi rekli da je posle onih prošlonedeljnih šest golova, uz X na kraju, sve moguće, ali da je malo verovatno neko ekstremno raspucavanje.

ZENIT – SPARTAK MOSKVA, 18.30

(Fudbal, Kup Rusije)

Prvi polufinalni meč okončan je pobedom Zenita. Bilo je 1:2, uz egal posled lopte i po tri šuta u okvir gola. Svakako, Spartak će sada morati da igra agilnije, odnosno da napadne, a ne verujemo ni da Zenit ima nameru samo da se brani kako bi čuvao rezultat. Biće zanimljivo.

AL NASR – AL AHLI, 18.30

(Fudbal, UAE 1)

Tačno je da je Al Nasr šesti, ali ne treba zaboraviti da ga od maksimalnog učinka na poslednjih pet utakmica deli tek jedan remi. Al Ahliju za koga igraju Planić i Milivojević trebaju bodovi kako bi sačuvao drugo mesto na tabeli. Neće to biti lako, uz napomenu da su golovi na poslednja dva meča para prosto padali kao kiša, te da su usput došla i dva X ishoda. Prvo smo imali 2:2, a zatim 3:3.

OLIMPIJA LJUBLJANA – MARIBOR, 18.30

(Fudbal, Slovenija 1)

Goreće u Ljubljani, ali više prestiža radi. Naime, oba tima imaju solidnu bodovnu zalihu, pa tako Olimpija sidro baca na drugom, a Maribor na trećem mestu. Timovi su bez poraza na prethodnih pet utakmica pa mogu da uđu rasterećeno u meč. Olimpija je dobila septembarski meč para, a Maribor decembarski. Oba puta dolazila je GG3+ igra.

PORTO – GIMARAIS, 21.15

(Fudbal, Kup Portugalije)

Porto je prvi meč dobio s minimalcem, ali odmah zatim izgubio je od Gimarasa u Primeiri. Nakon toga usledio je remi sa Famalikaom. Dakle, moraće Porto da savlada sopstvene mane kako bi ovaj meč rešio u svoju korist i obezbedio finale nacionalnog kupa.

CSKA – BOTEV PLOVDIV, 18.00

(Fudbal, Kup Bugarske)

U Sofiji ne bi trebalo da bude iznenađenja. Da li će kao na prethodnim susretima golova biti na pretek, to ćemo tek da vidimo. Setimo se kako je CSKA prethodni meč para u martu dobio 4:0. Dakle, elipa iz Plovdiva može da se plaši rezultatskog debakla.

DANDI – RENDŽERS, 21.00

(Fudbal, Škotska 1)

Rendžersi su derbi sa Seltikom rešili remi ishodom, a zatim su poraženi od Ros Kauntija. Oba meča obilovala su golovima, a pred Rendžersima je obaveza da se na ovom meču uzmu sva tri boda. Teši ih to što su tradicionalno bolji tim na mečevima para. Recimo meč u novembru dobili su sa 0:5, a zatim u decembru sa 3:1.

PARTIZAN MOZZART BET – IGOKEA, 18.30

(Košarka, ABA liga)

Partizan Mozzart Bet zvanično počinje odbranu titule ABA lige u plej-ofu. Prvi protivnik crno-belih je Igokea koja je uspela da iznenadi klub iz Humske u prvom delu sezone, ali od tada su Igosi drastično promenili tim. Klub iz Humske je veliki favorit zbog individualnog kvaliteta, ali se i dalje nekako najviše priča oko propuštene šanse u Evroligi.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Odbojka, Srbija 1, plej-of)

Crvena zvezda je dominantno dobila prvu epizodu finala i jasno poručila večitom rivalu da je spremna za napad na titulu. Crveno-beli nisu dozvolili Partizanu ni da im ozbiljnije zapreti, jakim servisima su potpuno uništili sve Janićeve zamisli i sigurnim koracima prošetali do prve pobede - 3:0 (25:19, 25:21, 25:23). Videćemo može li Partizan da se vrati u igru.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara