(Star sport)
(Star sport)

Nema ko da isključi vrtešku na Banovom brdu: Otišao i Gordan Petrić

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.24. | 12:02

Čukarički traži četvrtog trenera u sezoni

Ne staje vrteška na Banovom brdu. Otkako je uključena sredinom leta, samo vozi i iz njenih stolica ispadaju treneri. Poslednji je – Gordan Petrić, preneo je Sport klub.

Posle samo šest utakmica na klupi Čukaričkog, usledio je rastanak. Da li je u pitanju ostavka ili smena, čak i nije toliko važno, koliko saznanje da su belo-crni opet u potrazi za šefom stručnog štaba. Kad ga budu imenovali, to će biti već četvrti u sezoni velikih, a zasad nerealizovanih ambicija, što jasno ukazuje da je neko (ili negde) grešio.

Izabrane vesti

Počeo je Dušan Kerkez, ali je smenjen posle tri gola, zatim je sve do kraja kalendarske godine palicu držao Igor Matić, a onda ga zamenio Petrić. I zadržao se kratko, taman da pobedi Radnik, Železničar i Napredak, pretrpi očekivan poraz od Crvene zvezde i na minula dva susreta zabeleži rezultate koji se nisu dopali čelnicima.

U Lučanima je poražen golom već u prvom minutu, da bi se u sredu, tokom meča sa Spartakom, ispostavilo kako ni dva gola viška – i to kakva, iz kornera, u režiji Luke Aždića – nisu bila dovoljna za pobedu (2:2).

Petrić je otišao, a na prvoj narednoj utakmici, protiv Voždovca u gostima, na klupi će kao prelazno rešenje sedeti Goran Stanić. Posle toga slede dve sedmice pauze usled obaveza reprezentacija, taman da sportski direktor Vladimir Matijašević izabere novo rešenje. Četvrto ove sezone.


tagovi

ČukaričkiGordan PetrićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara