Radojičić (©MN Press)
Radojičić (©MN Press)

Novi Pazar i Radojičić nastavljaju zajedno

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.12.21. | 17:34

Produžena saradnja do kraja godine

Sredinom oktobra je Dragan Radojičić preuzeo Novi Pazar, da proba da spasi šta se spasiti može, jer su plavo-beli bili poslednji na tabeli i delovali bespomoćno.

Na devet utakmica u Superligi Pazarci su sa Radojičićem osvojili 10 bodova, sa bilansom od jedne pobede, sedam remija i jednog poraza i prvi deo sezone su završili na 14. mesto.

Izabrane vesti

Uprava kluba je ocenila da je Radojičić odradio dobar posao, zadovoljni su njegovim radom i dogovoreno je da se saradnja sa njim produži do kraja sezone.

Prvi potez uprave FK Novi Pazar za nastavak sezone, kao što je i planirano, bilo je potpisivanje nastavka saradnje sa Draganom Radojičićem. Crnogorski trener produžio je saradnju sa klubom do kraja sezone. Nakon ovog poteza, u dogovoru sa šefom stručnog štaba, vrlo brzo očekuje se dodatna selekcija tima kako bi se stiglo do cilja u ovoj sezoni, a to je opstanak u Superligi Srbije“, stoji u zvaničnom saopštenju Novog Pazara.

Inače, Radojičić je treći trener plavo-belih u ovoj sezoni, jer su u sezonu krenuli sa Milanom Milanovićem na klupi, kojeg je zamenio Kenan Kolašinac, a sredinom oktobra došlo je do nove promene, pa je crnogorski stručnjak dobio priliku.


tagovi

FK Novi PazarDragan RadojičićSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara