Komentari na vest

Đorđe Petrović zaključao gol Čelsija, briljantni Kol Palmer igrao simultanku (VIDEO)

Z

Zoran011

pre 4 meseca

Zaključao...Šefild imao 22% poseda lopte i jedan šut na gol. Ko nije gledao utakmicu a pročitao ovaj članak,mogao je da pomisli da je bila konstantna navala na gol Čelsija.
M

MileBre

pre 4 meseca

Cuj "zakljucao" ...Bolji bi naslov bio :"Petrovic se smarao na golu" ..
t

tuptup

pre 4 meseca

protiv ovih bi i tirke zaključao gol bez problema
p

prema ocenama

pre 4 meseca

najgore ocenjen danas u ekipi čelsija
n

nick kerr

pre 4 meseca

Ево сад гледам софу и видим како си слагао. Мудрик, Броха и Фернандез били горе оцењени.
V

Veljko9

pre 4 meseca

6.8 ocena ali nista lose nije uradio, siguran sa loptom imao jednu odbranu i to je to, prosto Sefild nije napadao uopste
p

prema ocenama

pre 4 meseca

fernandez igrao 20 minuta broha 15 , nemoj da me sprdaš ,nisam ni gledao ocene rezervista , a mudrik mi je promakao ,priznajem
@

@nick kerr

pre 4 meseca

Broja a ne Broha, jeri je covek Siptar a ne Spanac.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Petrović je sila golman, a ima i iskustvo iz Amerike iz MLS, tako da mora ostati jedinica. Palmer klasa. Ostali nek su živi i zdravi.
J

Jaffa keks

pre 4 meseca

Ajde da zanemarimo prvi gol Sitija, VAR povukao linije, nije ofsajd. Na oko i deluje da nije tako, ali linija je linija. Ali, ali, onaj faul Edersona... Da je golman Palasa napravio onakav faul, crveni verovatno. Kao sto sam ranije rekao, Arsenal ne moze da pobedi jer njih sudije redovno ostete. Siti je srecom, ali srecom stigla karma danas, pa i pored izrazite pomoci sudije nije pobedio. Jeste Siti bio bolji, imao sansi, ali u fudbalu ne dobija uvek bolji. Hvala Palasu za karmu. P.S. Foden nije dobio ni zuti za penal, a odneo nogu igracu.
k

kukulele

pre 4 meseca

nema kukurelje, nema problema, nema primljenih golova
G

Goat

pre 4 meseca

Piksi, ekipo iz saveza pratite ovog momka!
D

Darth Vader89

pre 4 meseca

Brate sada sam se čuo sa Piksijem, zahvaljuje ti se na sugestiji i rekao mi da te obavestim da je Petrovic već bio na spisku reprezentacije i da ce i dalje biti. Da cak i nije daleko od prvog golmana reprezentacije ako postane standardan u Celziju i opravda talenat koji poseduje
v

vroom

pre 4 meseca

Ja sam se cuo sa ekipom iz saveza. Kazu da prate momka ali da ce za vece ucesce u reprenzetaciji morati promeniti menadzera i uzeti sina od jedne licnsati koju svi znamo, i zovemo faraon.
G

Guh

pre 4 meseca

Jedva je pipnuo loptu koliko su očajni ovi iz Šefilda
Ј

ЈованЦЗВ

pre 4 meseca

Овај дечко нам треба бити први голман у репрезентацији, надам се у квалификацијама за следеће СП да ће играти он, Самардић, Павловић из Бајерна, Илић, Бајчетић..
d

dap

pre 4 meseca

Od Bajčetića najverovatnije nema ništa u našoj reprezentaciji, za ostale se slažem apsolutno
r

rea

pre 4 meseca

Da ipak sačekamo malo sa time da je bolji od Vanje, Rajkovića, Dmitrovića...? To što je rezervni golman Čelsija, koji je šansu dobio igrom slučaja jer mu se kolega povredio, ne znači automatski da je bolji od 3 golmana koji godinama standardno brane u ligama petice.
G

Gost...

pre 4 meseca

Mislim da je Petrovic ogroman potencijal, ali treba sacekati... Vanja je u ovom trenutku ipak bolji izbor. Odlicno brani u reprezentaciji i igra redovno i vrlo dobro brani u klubu iz jedne od 5 najjacih liga. Petrovic je danas prvi put poceo utakmicu u Celsiju. Nije primio gol, ali igrali su protiv ubedljivo najslabijeg tima u ligi. Imao je samo jednu odbranu(odlicnu odbranu, ali sem toga nije bio ni jedan sut ka golu na celom mecu). Bice vremena za Petrovica... Nek se pokaze u Celsiju prvo, pa onda u reprezentaciji kad dobije sansu i tu...
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Vanja nikako nije bolji izbor, čak ni od ovih koji su pozivani do sada. Ali naša reprezentacija je totalno paradoksalna, najbolji igrači sede na klupi, polovnjaci igraju.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Браво Карађорђе!