PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Kec na Lil je vredan rizika, Holanđani će stradati u Pireju, rutina za Totenhem

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 18. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

 

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Wolfsberger - Tottenham
ID: 5394555

Volfsberger je bio jedno od najvećih iznenađenja u prvom delu Liga Evrope. Međutim, teško da će austrijski predstavnik, za koji igra Dejan Joveljić, uspeti da namuči Totenhem. Posebno što Žoze Murinjo vidi Ligu Evrope kao takmičenje gde može do trofeja. Totenhem će pokušati da iskali bes na Austrijancima posle teškog poraza od Sitija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Young Boys - Leverkusen
ID: 5394557

Susret dva vrlo efikasna tima, koji ne znaju mnogo da kalkulišu. Leverkuzen je predstavjao strah i trepet u dobrom delu ove sezone. Istina, malo su posustali u poslednje vreme. Jang Bojs se provukao u ovu fazu, nema baš reprezentativnu odbranu... Tako da treba očekivati mnogo golova. I to u mreži oba tima.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.9)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Braga - Roma
ID: 5394558

Roma je bila u teškom periodu, Liga Evrope bi mogla da predsstavlja odličnu „vadilicu“ za tim iz glavnog grada Italije. Međutim, daleko od toga da će Romi biti lako protiv tvrde ekipe sa zapada Portugalije. Realnije je da se sve reši u Rimu, a da večeras vidimo malo golova. Najviše dva. Čak smo sigurni u to.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.11)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Sociedad - Man.Utd.
ID: 5394553

Imena klubova kažu jedno, ali zdrav razum nešto sasvim drugo. I ovo je dvomeč koji bi mogao da bude odlučen tek na Old Trafordu. Real Sosijedad više nije hit u Španiji, Junajted je ponovo ušao u probleme. I u poslednje vreme teško postiže golove. Gosti će biti bez pomoći Pola Pogbe. I još jedan meč na kojem će biti najviše dva gola.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.76)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Lille - Ajax
ID: 5394556

Lil je jedna od najvećih senzacija evropskog fudbala. Trenutno su lideri Lige 1, ispred PSŽ. Igraju sjajno. Ajaks ima više iskustva, ali Kopljanici su daleko od tima koji predstavlja bauk. Prošle sezone, kada su imali jači tim, ispali su od Hetafea. Ovo je meč na koji treba prihvatiti rizik.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Olympiakos - PSV
ID: 5394554

Olimpijakos je već kaparisao titulu u Grčkoj. Pod vođstvom Pedra Martinsa grčki prvak igra sjajno. U Ligi šampiona nisu bili konkurentni, ali u Pireju mogu da naude PSV. Posebno što Filipsovci nisu impresionirali u Evropi. Fokusirani su na borbu sa Ajaksom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
LIGA EVROPE | 18:55
Slavia Praha - Leicester
ID: 5394560

Lester igra sjajno, ofanzivno su Lisice vrlo potentne, gledajući kvalitet engleski klub je jedan od favorita za osvajanje Liga Evrope. Međutim, nemojte da se zalećete. Slavija je ponos klubova iz srednje Evrope. Znao je češki šampion da odigra sjajno i protiv jačih od Lestera. Zato oprezno.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara