Jovan Marković (© AFP)
Jovan Marković (© AFP)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): U Krajovi da zablista Marković, a Poljake bolje da zaobiđemo

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.23. | 11:00

Pročitajte nekoliko predloga za 24. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
MIJANMAR 1 | 11:00
Shan United - Hantharwady
ID: 7388255

Šan Junajted je jedini tim koji je još uvek bez ijednog poraza. Ima 10 pobeda i dva remija, odnosno ukupno 32 boda.Hantarvadi je peti na tabeli sa 19 poena, u lošoj je formi sa tri poraza u poslednjih pet kola. Prošle sezone je Šan savladao Hantarvadi na oba okršaja, sa po 2:0 i 2:1. Što se nas tiče ovaj kec ide uz 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.55)
Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO W | 13:00
Brazil W - Panama W
ID: 7383444

Velike favoritkinje su Brazilke, na šampionat su stigle kao pobednice Kopa Amerika i meč sa Pananom bi trebalo da im posluži kao zagrevanje. Dakle, ovde nema puno preračunavanja, niti nameštanja na šut. Računajući na pobedu Brazilki, idemo u akciju dodavanja vrednosti tipu uz golove, pa da vidimo kako ćemo proći.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.45)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:55
Coritiba - Fluminense
ID: 7383909

Fluminense je sedmi na tabeli, a Kortiba tek osamnaesta, na šta dodajemo da se popravlja u poslednje vreme. Dakle, ima razloga za brigu oko dvojke, ali i za želju da pokušamo s istom, budući da Fluminense prošle godine dobio meč para sa 5:2. Dakle, prštali su golovi, ali mi ovoga puta uz pokušaj idemo na čistu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Za izbegavanje
POLJSKA 1 | 19:00
Korona Kielce - Slask
ID: 7383453

Slask je umalo ispao, mnogo bolje nije stajala ni Korona, pa im je preko potrebno da dobro uđu u novu sezonu. Previše je ovo rizično da bi se išlo na keca, bez obzira što Korona igra kod kuće, i što Slask meč para nije dobio meč para od 2020. Sve to stavljamo na stranu, uz opasku da je na poslenjem susretu para došao X.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 21:30
Velez - Union Santa Fe
ID: 7384079

Arsenal Sarandi je već ispao, zakucan je za dno. Ostali klubovi ne moraju da brinu. Da nije tako, ne bi svejedno bilo Velez Sarsfildu i Union Santa Feu uoči međudobnog obračuna. Ovako, mogu bez pritiska da odigraju, poprave za nijansu loš utisak koji su ostavili i golovima obraduju navijače.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.6)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 20:30
CS Universitatea - Otelul Galati
ID: 7383993

Univerzitatea Krajova bi trebalo da bude jedna od ekipa sposobnih za borbu za visok plasman u Rumuniji. Ko zna, možda će se tući i za titulu. U prvom kolu srušila je Dinamo Bukurešt, a protivnika je otvorila iz penala.Trijumf je pečatirao Jovan Marković. Favorit će biti i protiv Ocelula, koji je krenuo remijem.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Za izbegavanje
DANSKA 1 | 19:00
Nordsjaelland - Viborg
ID: 7383448

Uh, ovo je jedan od onih mečeva koji se igraju s potpunom neizvešnošću. Nordsjiland je prošle sezone bio drugi, a Viborg četvrti. Sve ukazuje da će i jedni i drugi u prvom kolu hteti bodove, a kako su marljivo letos radili, ne bi nas začudio ni remi, kao ponovljen ishod poslednjeg meča para. Mi smo s tim u vezi ipak za izbegavanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 21:30
Talleres - Gimnasia LP
ID: 7384096

Taljeres će do kraja šampionata pokušati da odbrani drugo mesto od San Lorenca. Tri boda u duelu sa Himnasijom bi mu mnogo značila za pobedu u toj bici. Zato nas zanima kec u pokušaju, budući da vredi taman onoliko koliko nam treba da zaokružimo priču i krenemo u susret još jednom overenom predlogu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara