Gol Danijela Džejmsa (Mančester Junajted) protiv Lidsa
Gol Danijela Džejmsa (Mančester Junajted) protiv Lidsa

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): I nekompletni Junajted je enigma za Lids

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.08.21. | 10:08

Pročitajte nekoliko predloga za 14. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Man.Utd. - Leeds
ID: 5753932

Mančester Junajted je daleko kvalitetniji, bez obzira na to što menadžer Ole Gunar Solšer neće na raspolaganju imati kompletan sastav, međutim, dešava mu se da sezonu počne problematično, pa se dvoumimo između keca i dosta pogodaka. Ipak ćemo vam preporučiti konačni ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Alaves - Real Madrid
ID: 5753037

Na klupi Real Madrida više nema Zinedina Zidana (na pomenutu se posle šest godina vratio Karlo Ančeloti), a u srcu odbrane legendarnog kapitena Serhija Ramosa i uz njega Rafaela Varana. Mnogo noviteta, međutim, osrednji Alaves ne bi smeo da bude prepreka za Kraljevski klub.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
PSG - Strasbourg
ID: 5753802

 

Sveci su i bez većine vedeta trijumfovali kod povratnika Troaa, mada nije baš proteklo kao "po loju". Sada bi trebalo da budu kompletni - naravno, bez Lionela Mesija, koji je tek stigao (i čiji je dolazak naljutio Kilijana Embapea) - pa Strazbur nema šta da traži. Biramo SP 1.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Holstein Kiel - Jahn Regensburg
ID: 5753779

Dva poraza od po 3:0 pokazala su da su domaći i dalje uzdrmani zbog propuštene prilike da se ove sezone nađu u eliti, a mučili su se i u Kupu protiv tima koji se takmiči u Regionalnoj ligi i slavili tek u produžecima. Zbog toga je pametnije da ovde odaberete GG3+, nego keca.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Augsburg - Hoffenheim
ID: 5752870

Obe ekipe imaju veliki broj povređenih fudbalera. To je manji hendikep za Hofenhajm koji ima mnogo raznovrsniji roster i za nijansu je bliži pobedi, ali sa Augzburgom nikad niste načisto, pa umesto "čiste" dvojke odigrajte kombinaciju X2&GG, iako je kvota na nju nešto manja.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Chelsea - Crystal Palace
ID: 5753937

Samo tri dana pošto je osvojio Superkup Evrope (istina, tek zahvaljujući boljem izvođenju penala) šampion Starog kontinenta počinje borbu za domaći trofej. Momci Tomasa Tuhela su i pre meča sa Viljarealom igrali veoma dobro na pripremama i ovde su bez ikakve dileme favoriti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Wolfsburg - Bochum
ID: 5752874

 

Volfzburg je jedva "preživeo" kup gostovanje četvrtoligašu Projsenu (izjednačio je u 90. minutu, a slavio u produžecima) i to je bio nastavak niza loših igara iz pripremnog perioda. No, novajliji Bohumu trebaće vremena da se privikne na elitu i kec je prva, a VG 2 druga opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
Huddersfield - Fulham
ID: 5753973

Hadersfild je u prethodnoj sezoni "za dlaku" izbegao ispadanje iz Čempionšipa, dok se Fulam nije proslavio u eliti, pa je Skota Parkera, koji je otišao u Bornmut na klupi zamenio Portugalac Marko Silva. I jedni i drugi startovali su remijima, i to tvrdim, te je bolje obići ih.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara