Igrači Ludogoreca proslavljaju pogodak (Reuters)
Igrači Ludogoreca proslavljaju pogodak (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Ludo napucane kvote uz Ludogorec i Rakov

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.23. | 11:50

Pročitajte nekoliko predloga za 26. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:45
Ludogorets - Olimpija
ID: 7390666

Kec na Ludogorec ne samo što je najskuplji u Mozzartu, nego je jedan i od realno najpoželjnijih tipova dana. Naime, Bugari su ti koji se više raduju ovom ukrštanju. Dobro, imali su nekih problema u prošlom periodu, u šta ubrajamo kiks sa Balkanijem, te Krumovgradom, ali su nakon toga ostvarili dve vrlo efikasne pobede. Olimpija je u prvom kolu šampionata poražena od Kopra, pa joj u gostima neće biti lako.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:15
Rakow - Qarabag
ID: 7390483

Poljaci su probili led u šampionatu, pošto su dobili Jagjeloniju sa 3:0. Karabag je nakon prijateljske pobede nad CSKA Sofijom dva puta tukao Linkoln. Pred sobom sada ima znatno jačeg protivnika, pa se uz pojačanu kvotu na Rakov danas u Mozzart kladionici može lepo zaraditi. Mi smo za pokušaj bez daljnjeg.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Aris Limmasol - Bate Borisov
ID: 7390488

BATE ima takav tim da mu ofanzivna postavka igre ne odgovara u gostima. Videlo se to s Partizanima gde su nakon remija na strani, na svom terenu uspeli da trijumfuju. Aris je pred ovaj susret osvojio Superkup Kipra, tako što je pobedio Omoniju sa 2:0. Bez obzira na sve navedeno, ova jedinica mogla bi da bude škakljiva, pa smo za izbegavanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Sheriff Tiraspol - Maccabi Haifa
ID: 7390477

Izraelci imaju jako dobar tim, što znači da se na gostovanju u Tiraspolju mogu postaviti kao napadački postavljena formacija. Biće tvrdo, a mi napominjemo da Šerif nije ni blizu od onog tima koji je prošlih godina žario, palio i iznanenađenja plasirao u evropskim takmičenjima. Pokušavamo s dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:45
Ki Klaksvik - Hacken
ID: 7390482

Prvo X, a zatim pobeda nad Ferencvarošem, eto tako je izgledao Klaskvik u Evropi do sada. Haken će biti tvrđi orah, pošto je u punoj takmičarskoj formi. Ne treba biti previše opterećen njegovim porazom od Varnamoa u šampionatu, pošto je očigledno da je Haken bio usmeren na razmišljanje o ovom meču. Mi ćemo ovde malo da kombinujemo.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&1+I (2.25)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:00
Struga - Buducnost
ID: 7394034

Struga bi mogla da bude ta koja se nada zgoditku, na osnovu loših karakteristika Crnogoraca koji su poraženi od Mladosti u šampionatu, da nije u seriji loših rezultata. Sve u svemu, ko je ovde jači teško je presuditi jer ni jedni ni drugi nemaju previše kvalitetan tim. Zbog svega navedenog izbegavanje tipovanja na konačan ishod, tako je logičan izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
KINA - KUP | 13:35
Meizhou Hakka - Shandong
ID: 7392983

Meidžu Haka nema najbolju sezonu u Superligi Kine jer posle 18 kola zauzima 13. mesto. Od zone ispadanja tim Milana Ristića dele samo četiri boda. U poslednja dva kruga Haka je izgubila. Kako bilo, mi ćemo ovde kombinovati s dvojkom, jer bez pojačanog tipa uz pobedu gostujućeg tima, čist fiks na tiketu ne bi bio interesantan.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.52)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:30
CSKA 1948 - FCSB
ID: 7390872

Kada se postave u istu ravan, i Bugari, koliko i Rumuni imaju šansu da iz ovog meča izlaz traže kroz pobedu. Za CSKA 1948 je dobro što je njihov šampionat počeo i što su oba kola protekla u znaku njihovih pobeda. FCSB je pred ovaj susret dobio Krajovu, te Dinamo iz Bukurešta što znači da će imati dosta motiva da ostvari novu pobedu. Biće uzbudljivo, a mi mislimo i ne s tako puno golova.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.6)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara