Kapiten Plzenja Jan Kopic proslavlja gol sa saigračima
Kapiten Plzenja Jan Kopic proslavlja gol sa saigračima

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Plzenj neće da bude fin prema Fincima

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.22. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 26. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ELITNE PRIJATELJSKE | 02:30
Barcelona - Juventus
ID: 6528607

Dva velikana svetskog fudbala iza sebe imaju - po sopstvenim merilima - veoma loše sezone. Jasno je da ovog leta i jedni i drugi moraju da vrhunski odrade posao i kada se radi o transferima i kada je reč o pripremama. Što se prvog tiče na dobrom su putu, a vi ovde birajte 3+.

 


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.4)
Fiksevi dana
ELITNE PRIJATELJSKE | 04:30
Real Madrid - America
ID: 6528606

Da Real u prvoj pripremnoj utakmici nije izgubio od Barselone, možda bismo vam sugerisali da preskočite ishod ovog susreta. Ovako, prvak Španije i Evrope neće biti uviđavan prema svom meksičkom rivalu, koji je zabrinjavajuće loše otvorio domaće prvenstvo. Gađajte KMB 1&2-6.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Plzen - Helsinki
ID: 6528968

Pre nedelju dana nije bilo puno utakmica na kojima je došla dvojka, ali duel u Helsinkiju bio je jedan od njih (i jedan od onih na kojima smo to i očekivali). Sve osim nove pobede Plzenja bilo bi iznenađenje, a ukoliko vam je kvota na keca mala tipujte na kombinaciju 1&2-5.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Sheriff Tiraspol - Maribor
ID: 6528976

Maribor je nekako odoleo u prvom susretu, ali s obzirom na Šerifov učinak u Moldaviji Slovenci nemaju razloga za optimizam, iako se meč igra u Kišinjevu, a ne u Tiraspolju jer je preblizu granice sa Ukrajinom. Uz keca opcija je i malo golova, pa i ovde razmotrite kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 17:30
AEK Larnaca - Midtjylland
ID: 6529018

U Partizanu će pomno pratiti ovaj revanš pošto će sa poraženim igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nekadašnji reprezentativac Srbije Nenad Tomović i njegov AEK imali su mnogo sreće u Danskoj (1:1), ali Midtjiland će sada da ispravi nepravdu, pa se opredelite za dvojku.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:30
Dudelange - Pyunik
ID: 6529002

Daleko od toga da se od Pjunika može očekivati spektakl, ali ipak smo smatrali da će posle eliminacije Kluža zabeležiti pozitivan rezultat u Jerevanu. No, na megdan Crvenoj zvezdi verovatno će Didelanž koji je slavio sa 1:0 i kome pripada uloga favorita, ali sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Shamrock - Ludogorets
ID: 6528995

Ludogorec je jedini klub za koji bi se moglo reći da je prošle nedelje gotovo završio posao oko prolaska u narednu rundu LŠ. Pobeda od 3:0 trebalo bi da bude dovoljna Bugarima, ali mi smatramo da će trijumfovati i u Dablinu, možda uz GG3+. Kvota na dvojku zaista je odlična.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Za izbegavanje
EGIPAT 1 | 18:30
El Masry Club - Eastern Company
ID: 6528264

 

Budite oprezni sa ovom utakmicom. Da, svesni smo da su gosti u zoni ispadanja, i baš zato nemaju šta da izgube. Pritom, vezali su nekoliko solidnih partija i pokazali da umeju da budu neugodni. Domaći su u donjoj polovini tabele, a nas ovde nijedan ishod ne bi iznenadio.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara