Nikolo Zaniolo (©Reuters)
Nikolo Zaniolo (©Reuters)

Premijer liga VS Serija A: Bornmut ponudio 30.000.000 za Zaniola, Milan gleda i Sen Maksimina

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.01.23. | 11:58

Poslednji dani prelaznog roka…

Ne tako davno bilo bi nezamislivo da igrač u konkurenciji Milana i Bornmuta uopšte razmišlja gde će, ali vremena se menjaju, a Premijer liga je postala mnogo atraktivnija od Serije A, pa je sada Nikolo Zaniolo pred zanimljivim izborom. Britanski Skaj je javio: Bornmut se i zvanično uključio u trku za potpis Rominog asa.

I ne samo uključio, Englezi su bliži dogovoru sa Vučicu zanima samo obeštećenje, a Milan je nudio pozajmicu sa obavezom otkupa za maksimalnih 25.000.000 evra na leto.

Izabrane vesti

Bornmut s druge strane nudi 30.000.000 evra fiksno i plus neki milion preko u bonusima, a pride italijanskom klubu ostavi i procente od naredne prodaje čime se opasno približio inicijalnoj želji Rome da na 23-godišnjem fudbaleru zaradi oko 40.000.000 evra.

Za Romu dakle bolja opcija, a za Zaniola? To on treba da odluči. Ako izabere Premijer ligu Milan će morati da krene po nekog drugog igrača. Već se piše da im je Njukasl preko posrednika ponudio Alena Sen Maksimina, te da su Rosoneri bili zainteresovani sve dok nisu čuli da Svrake traže 30.000.000 evra.

Spas za Rosonere je naravno da Zaniolo odbije da iz petoplasiranog kluba u Italiji pređe u tim koji se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi. Ali realnost je takva da i Bornmut verovatno može da ponudi bolje uslove od Rome, barem dok je član engleske elite.

Problem za Bornmut mogao bi da nastane i zbog toga što je već ugovoreni dolazak 21-godišnjeg napadača Viljareala Nikolasa Džeksona - i to u transferu teškom 25.000.000 evra - mogao da propadne jer je na lekarskim pregledima utvrđeno da je njegova povreda zadnje lože ozbiljnija no što se mislilo, pa je posao stopiran dok specijalisti ne daju mišljenje. Ako se ispostavi da je Senegalac zaista ozbiljno oštećen moraže Bornmut i po špica.


tagovi

Zimski prelazni rok 2023Nikolo Zaniolo

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara