Rafinja (Foto: Real Sociecad Twitter)
Rafinja (Foto: Real Sociecad Twitter)

Rafinja oživljava karijeru u Baskiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 21:35

Vezista Pari Sen Žermena stigao na pozajmicu u Real Sosijedad

Najava prošlonedeljnog transfera Rafinje Alkantare u Sosijedad večeras je dobila zvaničnu potvrdu. Baskijski klub je na klupskom sajtu predstavio dolazak veznog fudbalera Pari Sen Žermena na pozajmicu do kraja sezone.

Kao što se prethodno spekulisalo, Sosijedad neće imati opciju otkupa Brazilčevog ugovora, već se radi o "suvoj", šestomesečnoj pozajmici, što znači da se Parižani nadaju da će Rafinja na Anoeti oživeti karijeru koja je u poslednje vreme u padu i naredne sezone pokušati da ga se definitivno reši uz kakvo-takvo obeštećenja, s obzirom na to da će tada već ući u poslednjih 12 meseci ugovora.

Izabrane vesti

Na Parku prinčeva teško da će ostati po završetku pozajmice, jer Maurisio Poketino ne računa na njega. U prilog tome i samo tri starta (ukupno pet utakmica) u Ligi 1 ove sezone.

Sosijedad će biti treći španski klub u Rafinjinoj karijeri. Ponikao je u Barseloni iz koje se dva puta selio na pozajmicu u Seltu, pre nego što je pre nešto više od godinu dana stigao u Pari Sen Žermen za svega 1.500.000 evra.



tagovi

Rafinja Alkantara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara