©Reuters
©Reuters

Real sprema paklenu dobrodošlicu Sitiju: Stigla dozvola od Uefe, zatvara se krov stadiona

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 12:56

U Madridu veruju da će na taj način pojačati atmosferu

Pre godinu dana Mančester Siti ga je ponizio, i mada je još po završetku žreba Karlo Ančeloti izjavio kako 'nema osvete', Real Madrid će i te kako želeti da se revanšira braniocu trofeja za debakl iz prošlogodišnjeg polufinala Lige šampiona. I pribegava raznim metodama kako bi u tome uspeo.

Na dan prvog susreta dva tima stigla je vest da je Real Madrid dobio dozvolu od UEFA da večerašnju utakmicu odigraju sa zatvorenim krovom. Tokom rekonstrukcije Santijago Bernabeua, Madriđani su postavili pokretni krov, a sada nameravaju i da ga iskoriste, jer veruju da bi njegovim zatvaranjem omogućiti bolju atmosferu u najvažnijem meču sezone.

Izabrane vesti

Kvota da će Belingem dati gol večeras je 3,25

Ovo nije prvi put da u madridskom klubu dolaze na ovu ideju. Već su sedam puta ove sezone povlačili krov, međutim, u LaLigi o tome mogu sami da donesu odluku, dok im je u Ligi šampiona bila potrebna dozvola UEFA. I dobili su je.

(2,80) REAL MADRID (3,50) MAN. SITI (2,65)

Međutim, to nije sve. Španski mediji pišu da će navijači obučeni u klupske boje ispratiti timski autobus do svog fudbalskog hrama, te da će mu prirediti koreografiju, koja će ići u krug oko terena i pokriti svaku tribinu, a čija će poruka glasiti:'Veličina. Istorija koju ste napravili, istorija koju treba napraviti', piše madridska Marka.



tagovi

Liga šampionaReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara