REZZIME DANA (četvrtak): Italijani 100/%

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.03.23. | 23:53

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 9. marta

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:0

Nastavio je tim Ćabija Alonsa da pruža uverljive partije. Posle trijumfa nad Hertom, dobio je Leverkuzen i mađarskog prvaka. Po jedan gol u oba poluvremena bio mu je dovoljan da ostvari pobedu. Čini se, dovoljnu pred revanš u Budimpešti.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - BETIS (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 4:1

Veliku sramotu pretrpeo je Junajted u prethodnom premijerligaškom kolu, primio sedam golova nas Enfidu, međutim, brzo se oporavio i stekao zalihu koja nagoveštava bezbrižan put u Sevilju. Nije baš sve išlo glatko, ali sa tri gola u drugom poluvremenu pitanje pobednika je rešeno.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS – FRAJBURG (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Trvda, nezanimljiva, negledljiva utakmica... Rešena je tako što je Filip Kostić centrirao sa levog boka, a Anhel di Marija glavoma matirao Nemce. Jeste Frajburg postigao gol za izjednačanje, međutim, posle akcije u kojoj je jedan od igrčaa direo loptu rukom, pa su crno-beli preživeli stresnu situaciju.

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - SIVAS (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:0

Umela je Viola tokom sezone da odigra efikasno na evropskoj sceni, u baražu spakovala šest golova Bragi tokom dvomeča, da bi joj ovoga puta i jedan bio dovoljan. Delo je rezerivte Kabrala, preciznog samo 11 minuta po ulasku u igru.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - FENERBAHČE (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:0

Tim koji se specijalizovao da igra četvrtom ponovo je u ritmu. I to protiv sasvim dobrog Fenera. Sevilja je opravdala ulogu blagog favorita, tako što su golove dali rezervisti: Đoan Đordan i Erik Lamela.

Opširnije OVDE.

AEK LARNAKA - VEST HEM (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 0:2

Engleski predstavnik je jednom nogom u četvrtfinalu. Sve zahvaljujuči Majklu Antoniju, sposobnom da pred kraj prvog poluvremena postigna dva gola. Kiprani na to nisu imali rešenje.

Opširnije OVDE.

ROMA - REAL SOSIJEDAD (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:0

Žozeu Murinju mogu da zameraju što njegovi timovi, pa tako i Roma, često nemaju tečnu i lepršavu igru, ali niko ne može da mu ospori da je majstor da u svojim redovima pronađe "iks faktor" koji ga može odvesti do pobede. Taj faktor večeras je bio Stefan el Šaravi, koji je zaigrao na poziciji levog spoljnjeg igrača umesto Leonarda Spinacole i bio zaslužan za otvaranje protivničke odbrane u 13. minutu, na aistenciju Tamija Abrahama.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SPORTING - ARSENAL (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 2:2

Oba tima su prilično naivno i gotovo na identičan način primali prve golove, kada su najviši u skokovima, prvo u 22, a onda u 34. minutu, Vilijam Saliba i Gonsalo Inasio. Sporting je na početku drugog poluvremena vodeo golom Paulinja, nakon prilične konfuzije u gostujućoj odbrani. Ipak, domaći su uzvratili na grešku, a onda sami sebi postigli gol u 62. minutu. Nelson je pokušao da pošalje centaršut u kazneni prostor Sportinga, a na tu loptu je naleteo Hidemasa Morita i postavio konačan rezultat utakmice.

Opširnije OVDE.

UNION BERLIN - UNION SEN ŽILOAZ (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 3:3

Odigrali su imenjaci meč za sladokusce, neutralni navijači su uživali, a svi koji su čekali keca nisu ga dočekali. Nemci su čak triput stizali prednost Belgijanaca, ali nisu imali ni snage, ni vremena za preokret.

Opširnije OVDE.

BAZEL - SLOVAN B. (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 2:2

Još jedna utakmica na kojoj se čekao kec, ali nije došao. Vodili su Švajcarsi dvaput, međutim, tim iz Bratislave je našao način da ostane neporažen. Tikete je u kantu za otpatke poslao Abubakari 20 minuta pre kraja.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzimedanarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara