Slavlje fudbalera Nice
Slavlje fudbalera Nice

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Nica “hapsi” šerifa

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 10:45

Pročitajte nekoliko predloga za 9. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Man.Utd. - Betis
ID: 7079989

Mančester Junajted je u prethodnoj rundi takođe igrao sa klubom iz Španije, i to jednim od najboljih. Ako je eliminisao Barselonu, jasno je da Betis nema puno razloga za optimizam, bez obzira na poniženje domaćih na Enfildu u nedeljnom derbiju. Kec je izvestan, golove obiđite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
AEK Larnaca - West Ham
ID: 7080315

Za razliku od domaćih takmičenja Vest Hem briljira u Ligi konferencije i do osmine finala došao je sa osam pobeda iz isto toliko utakmica. AEK kvalitetom nikako ne može da mu parira, a pritom je i sam u krizi i bilo bi veliko iznenađenje da ne dođe dvojka, možda čak i SP 2.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Sheriff Tiraspol - Nice
ID: 7080308

 

Svaka čast Šerifu na tome što je u revanšu kao gost “preslišao” Partizan i zasluženo prošao dalje, međutim, beogradski crno-beli u ovom trenutku nisu neko merilo - žao nam je, ali je tako. Nica bi morala glatko da savlada Moldavce, a kvota na dvojku zaista je veoma dobra.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Fiorentina - Sivasspor
ID: 7080292

Sivas, koji ima nekolicinu prekaljenih internacionalaca ne dolazi na turistički obilazak Toskane, ali lakoća sa kojom je Fjorentina u prethodnoj rundi izbacila jaku Bragu, a pritom je za vikend savladala i Milan stavlja Turke u podređen položaj. Moglo bi da dođe i KMB 1&3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Roma - Sociedad
ID: 7079985

 

Roma od početka godine pokazuje dosta nestabilnosti, a u ovaj susret ulazi posle teškog derbija sa Juventusom, na kojem je slavila ne baš sasvim zasluženo (1:0). Međutim, ni Sosijedad ne blista, zbog čega ćemo prednost ipak dati domaćima. Sumnjate li u Vučicu, pokušajte sa 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Sporting - Arsenal
ID: 7079984

Sporting je ove sezone podbacio na svim domaćim poljima, a ni u LŠ nije blistao, pa mu je ovo jedino takmičenje koje može da mu izvuče sezonu. To se neće desiti jer je Arsenal kvalitetnija i ozbiljnija ekipa (iako se u subotu umalo obrukao protiv Bornmuta). Verujemo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Shakhtar - Feyenoord
ID: 7079978

Fudbaleri Šahtjora morali su da se pomuče da bi se domogli ove runde i dvomeča sa protivnikom koji je u odličnoj formi, ali koji je u duelima sa klubovima iz Ukrajine uspevao da se nosi samo sa Zarjom. Domaći su za vikend bili veoma raspucani, ali sada 0-2 deluje izglednije.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.01)
Za izbegavanje
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Lech Poznan - Djurgarden
ID: 7080303

 

Jedini ovosezonski evropski poraz Leh je pretrpeo na gostovanju Viljarealu koji je, složićete se klasa za Jurgorden. S druge strane, švedski vicešampion fino se zagrejao kroz domaći Kup, tako da vam ipak preporučujemo da preskočite ovaj par jer nam svi ishodi deluju mogući.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara