Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Runi o Ronaldovim mukama u Junajtedu: Sve nas godine stignu u nekom trenutku, nije mu lako

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.10.22. | 15:36

“Mora da bude strpljiv i bori se“, kaže trener Di Si Junajteda

Sedmicama unazad traje drama u Mančesteru zbog nezadovoljstva Kristijana Ronalda statusom u Junajtedu i raskola sa Erikom ten Hagom koji je povukao hrabar potez i jednog od najboljih fudbalera svih vremena poslao na klupu za rezerve.

Ostrvski mediji svakodnevno izveštavaju dešavanjima u Karingtonu, koliko je Kristijano blizu ili daleko od povratka u startnu postavu i šta bi moralo da se dogodi da Portugalac napusti klub u koji se vratio željan uspeha, a trenutno prolazi možda i najteže dane u karijeri...

Izabrane vesti

Nedelja, 20.00: (3,60) Everton (3,50) Mančester junajted (2,15)

O ovoj temi govorio je i Vejn Runi koji je svom nekadašnjem saigraču poručio da ostane strpljiv i ne odustane od borbe za povratak među jedanaest najboljih.

“Trener očigledno želi da ide drugim pravcem u smislu kako želi da Junajted igra i dosad je bio relativno uspešan“, kaže Runi i nastavlja:

“Kristijano i Mesi su dvojica najboljih igrača svih vremena, ali vreme nas sve stigne u nekom trenutku. Jasno je da Kristijano više nije igrač koji je bio sa 22 ili 23 godine, na primer. Verujem da mu je teško. Poznajući ga, teško mu je da sedi na klupi i igru posmatra sa strane. Verujem da će, ako ostane dovoljno strpljiv, doći i njegova šansa ponovo. Samo tako može da se izbori za povratak nazad u startnu postavu“.

Ronaldo je sa klupe gledao težak Junajtedov poraz od Sitija u gradskom derbiju (3:6), a od početka sezone postgigao je samo jedan gol u svim takmičenja i to onaj sa bele tačke u Ligi Evrope protiv Šerifa.

Prema pojedinim informacijama sa Ostrva, Ten Hag je već obavestio Ronalda da mu neće stajati na put ako bude želeo da napusti klub ovog januara. Pitanje je samo gde će Portugalac koji i dalje ima enormna primanja iako ima 37 godina. Podsetimo, letos je odbio vrtoglavu ponudu iz Saudijske Arabije po kojoj bi za dve godine inkasirao preko 200.000.000 evra.


tagovi

Kristijano RonaldoVejn RuniMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara